Klaus Iohannis, despre USD: Nu putem să ne facem că nu vedem că ceilalţi trei încep jocul lor propriu

Klaus Iohannis, despre USD: Nu putem să ne facem că nu vedem că ceilalţi trei încep jocul lor propriu

Relaţiile din USL vor avea de suferit din cauza înfiinţării USD, susține primarul de Sibiu, după ce PSD, UNPR şi PC au semnat protocolul pentru europarlamentare.

De asemenea, Klaus Iohannis mai crede că formarea USD este un semnal că social democraţii doresc altceva, mai exact că ar avea un  joc propriu.

De altfel, liderii USL se întâlnesc astăzi într-o nouă şedinţă pentru a decide cum va arăta noua structură a executivului, care-l va include şi pe primarul Sibiului.

„Cu siguranță trebuie să ne dea de gândit. Imaginați-vă că suntem 4 prieteni care faceți totul împreună și într-o după-amiază aflați că ceilalți trei au făcut un grup tare. Dar nu v-ați despărțit de tot. Cum v-ați simți: USL nu cred că suferă, dar relația da”, a declarat Iohannis.

„Chit că se declară că e o alianţă pentru europarlamentare, mie mi se pare un semnal puternic de care vom ţine cont în negocieri. (…) Dacă s-a făcut o alianţă de patru formaţiuni, iar trei şi-au făcut alianţa lor proprie, e un semnal că ei vor altceva decât noi. Nu putem să ne facem că nu vedem că ceilalţi trei încep jocul lor propriu”, a mai spus Klaus Iohannis.

Preşedinţii PSD, UNPR şi PC au semnat, luni, protocolul pentru constituirea alianţei electorale Uniunea Social-Democrată, pentru alegerile europarlamentare din acest an.

Iohannis, despre USD: E clar că ei vor altceva

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei