Kelemen Hunor: România parcă arată a casă de nebuni. Sper ca această ”stabilitate politică” să se termine pe 1 decembrie

Kelemen Hunor: România parcă arată a casă de nebuni. Sper ca această ”stabilitate politică” să se termine pe 1 decembrie
Vicepremierul Kelemen Hunor, liderul UDMR. Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Kelemen Hunor, liderul UDMR, i-a criticat pe președintele Klaus Iohannis, George Simion (AUR) și Nicolae Ciucă (PNL) în primul său discurs în calitate de candidat al formațiunii la alegerile prezidențiale.

Kelemen Hunor, săgeți către adversarii politici

„Președintele Iohannis cu siguranță a avut dreptate când a spus „statul a eșuat”. (…) Azi când trăim vremea candidaturilor și ne uitam la peisajul politic avem senzația că România arată ca o casă de nebuni. Sunt candidați (Simion – n.r.) care promit case ieftine, mașini, mai urmează să promită și prânz gratuit.

Pe urmă, avem un candidat (Ciucă – n.r.) care a cheltuit milioane să facă reclamă la o carte nescrisă. Din iunie anul trecut este haos. Ei numesc această situație stabilitate politică. Sper ca această stabilitate politică se va termina pe 1 decembrie. Scopul nostru este ca după alegeri să revenim la guvernare și o dată cu noi la guvernare să revină și vocea rațiunii”, a declarat Kelemen Hunor.

Digi24 remarcă faptul că liderul UDMR nu l-a criticat și pe Marcel Ciolacu (PSD). Asta după ce, recent, a fost văzut la Guvern.

Totodată, adresându-se electoratului său, Kelemen Hunor a afirmat: „Voi fi vocea maghiarilor şi a tuturor cetăţenilor care sunt trataţi incorect şi cu neîncredere de către stat, a căror viaţă este îngreunată zi de zi, cu orice ocazie, în serviciile oferite”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:10 - Pâmântul va avea o nouă lună. Cum va putea fi văzut asteroidul și cât timp va sta în orbita planetei noastre
22:09 - Anca Serea a rămas fără bona celor 6 copii ai săi: „Pleacă acasă, unde o așteaptă cele trei fetițe și un vis neîmplinit” / Ce a spus vedeta despre bonele filipineze (VIDEO, FOTO)
22:04 - Daniel Constantin, despre posibilitatea ca Iohannis să candideze la Senat din partea PNL: Mi se pare că e un zvon, deocamdată. La ședințele la care eu am participat, nu a fost nicio discuție în sensul acesta (VIDEO)
21:42 - Ce reacție a avut un turist polonez după ce a văzut zăpadă pe Transfăgărășan: „Cred că a fost cea mai bună idee pe care am avut-o în vacanţă”
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:24 - Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”
21:10 - Ce măsuri vor lua autoritățile din Grecia pentru a reduce supraturismul. Ce a decis Guvernul de la Atena
20:59 - Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Pe el l-am iertat, dar pe ea, nu”
20:52 - Ministrul Sebastian Burduja, despre zona județului Galați: Toți consumatorii din zona afectată de inundații sunt alimentați cu energie electrică. Suntem pregătiți să intervenim, dacă vremea se înrăutățește (VIDEO)
20:45 - Ce le-a promis un poștaș din Vaslui locuitorilor din comunele afectate de inundații: „Merg să le duc pensia bătrânilor”