Kelemen: Antonescu și Ponta ar trebui să găsească o soluție pentru că au fost aleși să guverneze și nu pentru scandal

Publicat: 13 02. 2014, 17:11

Liderii PSD și PNL trebuie să găsească o soluție la actuala criză guvernamentală pentru că au fost aleși pentru a guverna și ”nu pentru scandal”, a declarat, joi, președintele UDMR, Kelemen Hunor.

„Oamenii aşteaptă, cei care i-au votat, să guverneze. Din păcate, de o bună bucată de vreme, în această coaliţie uriaşă se discută despre orice, numai despre problemele oamenilor nu se discută. Ei ar trebui să găsească o soluţie să meargă împreună fiindcă aşa au fost aleşi, au o soartă comună. Nu ajută cu nimic acest scandal, nici din punct de vedere economic, nici din punctul de vedere al încrederii în Guvern, în clasa politică, dacă ei se ceartă permanent cine ce coordonează, ce poziţie ocupă, dacă e cu un minister mai mult sau mai puţin. Sunt lucruri care sunt interesante pentru ei, pentru altcineva deloc. Cred că este responsabilitatea lor să găsească o soluţie. Noi în acest moment credem că ar fi nevoie de stabilitate guvernamentală”, a declarat Kelemen.

Șeful UDMR crede că evoluția crizei din USL ar fi amuzantă „dacă nu ar fi enervantă pentru oamenii de rând”. „Cei de la guvernare au fost învestiţi cu o încredere foarte mare şi dezamăgirea va fi la fel. Ei bănuiesc că ştiu acest lucru şi fiecare trage de celălalt, să dea vina PNL pe PSD şi PSD pe PNL şi dacă se poate amândoi pe Voiculescu”, a subliniat Kelemen Hunor.