Kate Middleton „a scăpat de cancer” după terminarea chimioterapiei și a vorbit despre cele 9 luni de terapie „incredibil de dure” şi „înfricoşătoare” într-un mesaj video

Kate Middleton „a scăpat de cancer” după terminarea chimioterapiei și a vorbit despre cele 9 luni de terapie „incredibil de dure” şi „înfricoşătoare”  într-un mesaj video
Sursa foto: Hepta / ©Alpha Press 079965 14/07/2024 Kate Princess of Wales Catherine Katherine Duchess of Cambridge Middleton Mens Final Day Fourteen of The Wimbledon Tennis Championships 2024 in London

Prințesa de Wales „a scăpat de cancer” după ce a terminat tratamentul de chimioterapie și intenționează să revină la angajamente publice limitate în următoarele luni.

Catherine a spus că este uşurată că sesiunea sa de chimioterapie preventivă s-a încheiat după nouă luni

Într-un mesaj video difuzat luni de Palatul Kensington, Catherine a spus că este uşurată că sesiunea sa de chimioterapie preventivă s-a încheiat după nouă luni „incredibil de dure” şi „înfricoşătoare” pentru ea şi familia ei.
„Fac tot ce pot pentru a nu mai avea cancer”, a spus ea.

Prințesa a adăugat că „drumul ei către vindecare și recuperare completă este lung și trebuie să continui să iau fiecare zi așa cum este”. Ea a făcut referiri la „ape tulburi” și un drum necunoscut în față.

Catherine a început să lucreze de acasă la unele proiecte și va reveni la un „program ușor de angajamente externe pentru restul anului”, a spus palatul.

În declarația filmată, Kate spune: „Pe măsură ce vara se apropie de sfârșit, nu pot să vă spun ce ușurare simt că am terminat în sfârșit tratamentul de chimioterapie.

Ultimele nouă luni au fost incredibil de grele pentru noi ca familie. Viața așa cum o știm se poate schimba într-o clipă și noi a trebuit să găsim o modalitate de a naviga prin apele tulburi și să o luăm pe drumul necunoscut.

Videoclipul a fost filmat luna trecută pe o plajă din Norfolk, potrivit unui purtător de cuvânt al Palatului Kensington.

Prințesa spune că se va concentra pe lucrurile simple dar importante din viața sa

„Călătoria împotriva cancerului este complexă, înfricoșătoare și imprevizibilă pentru toată lumea, în special pentru cei mai apropiați. Ea te pune față în față cu propriile tale vulnerabilități într-un mod pe care nu l-ai mai gândit până acum și, odată cu asta, capeți o nouă perspectivă asupra tuturor lucrurilor.

Această perioadă ne-a amintit mai presus de toate lui William și mie să reflectăm și să fim recunoscători pentru lucrurile simple, dar importante din viață, pe care mulți dintre noi le considerăm adesea de la sine înțeles. La a iubi și a fi iubit.

Aștept cu nerăbdare să mă întorc la serviciu și să mai asum câteva angajamente publice în lunile următoare, când pot.
În ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat până acum, intru în această nouă fază de recuperare cu un reînnoit sentiment de speranță și apreciere a vieții. William și cu mine suntem atât de recunoscători pentru sprijinul pe care l-am primit și am simțit o mare putere de la toți cei care ne-au susținut.

Bunătatea, empatia și compasiunea tuturor au fost cu adevărat extraordinare.
Tuturor celor care își continuă propria călătorie împotriva cancerului – rămân alături de voi, cot la cot, mână în mână. Din întuneric poate să iasă lumina, așa că lăsați acea lumină să strălucească.”

Palatul a lansat un videoclip de trei minute în care William și cei trei copii ai cuplului se plimbă și se joacă. A fost filmat luna trecută pe o plajă din Norfolk, potrivit unui purtător de cuvânt al Palatului Kensington.

Catherine a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer în martie, într-un mesaj video adresat națiunii. Vestea ei a venit la scurt timp după ce socrul ei, regele Charles, a dezvăluit că și el este tratat pentru cancer. Regele a reluat de atunci unele angajamente publice.
Luni, Palatul Kensington a refuzat să ofere detalii suplimentare despre boala și tratamentul prințesei, invocând dreptul ei la confidențialitate medicală.

Deschiderea prințesei în ceea ce privește diagnosticul și tratamentul ei și sinceritatea față de provocările emoționale cu care s-au confruntat ea, soțul ei și cei trei copii au fost lăudate de experții în domeniul cancerului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)