Judecarea cererii de arestare a fostului deputat Alin Trășculescu a fost amânată pentru 4 decembrie

Publicat: 26 11. 2012, 12:50
Foto: e-stireazilei.ro

Judecarea cererii de arestare a fostului deputat Alin Trășculescu a fost suspendată, iar Tribunalul București va analiza dacă repartizează dosarul unui alt complet de judecată și dacă va acorda un nou termen în acest caz, a declarat luni avocatul acestuia.

Avocații lui Trășculescu au contestat procedura de repartizare a dosarului acestuia.

Fostul deputat a stat, luni, doar 10 minute în sala de judecată, unde trebuia să se judece cererea DNA de arestare preventivă a acestuia pentru trafic de influență.

Noul termen de judecare a cererii de arestare a fost stabilit de Tribunalul București pentru ziua de 4 decembrie.

Săptămâna trecută, fostul deputat a fost chemat  la DNA pentru a i se prezenta o nouă învinuire. Noua acuzaţie adusă lui Trăşculescu este aceea de asociere în vederea comiterii de infracțiuni.

Trăşculescu şi-a dat demisia din funcţia de deputat săptămâna trecută. Acesta a anunţat că demisionează după ce în plen a fost prezentată cererea ministrului Justiţiei şi raportul Comisiei juridice. 

În urma demisiei lui Trăşculescu, solicitarea procurorilor anticorupţie de ridicare a imunităţii parlamentare în vederea arestării preventive a rămas fără obiect. Alin Trăşculescu este cercetat pentru trafic de influenţă, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată şi instigare la spălare de bani.

Avocatul lui Alin Trășculescu

http://static1.mediadirect.ro/mediaplayer/manager/preloader.swf

Embed: