Referendum pentru familia tradițională | România, inclusă de Joe Biden în rândul statelor care calcă în picioare drepturile omului: Discriminarea împotriva oricărei persoane e pur și simplu de neacceptat (VIDEO)

Publicat: 17 09. 2018, 22:29

Într-un discurs susținut la o cină de gală a Human Rights Campaign, cea mai mare organizație din SUA pentru apărarea drepturilor homosexualilor, fostul vicepreședinte american în mandatele lui Barack Obama, Joe Biden, a inclus Româniaîn rândul statelor care adoptă ”politici înguste care divizează societatea încercând să redefinească familia”.

Biden a criticat în termeni duri măsurile legislative ale politicienilor împotriva comunității LGBTQ.

”În întreaga lume membrii comunității LGBTQ sunt terorizați și torturați. Cecenia, El Salvador, Malaezia, Tanzania, chiar și unii dintre aliații noștri democratici precum România, deschid calea unor politici înguste care divizează societatea încercând să redefinească familia. Orice om cu conștiință, indiferent de religie sau de convingerile personale, ar trebui să fie în stare să înțeleagă faptul că discriminarea și violența împotriva oricărei persoane, sub orice formă, sunt pur și simplu de neacceptat”, a declarat Joe Biden.

Guvernul PSD-ALDE se va întruni marți pentru a aproba o Ordonanţă de Urgenţă privind organizarea referendumului pentru redefinirea familiei. Acesta ar urma să se desfășoare pe parcursul a două zile.

Sursă Video: MozaiQ LGBT

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.