JIHAD ÎN PNL! Bisericuțele formate în partid se CEARTĂ și se ACUZĂ de JOCURI DE CULISE

Publicat: 04 01. 2017, 14:08

În loc să se ocupe de reorganizarea partidului, liberalii s-au aliate în bisericuțe și se ceartă între ei.

Bătuți crunt la alegeri de social-democrați, PNL-iștii continuă să se uite în ograda altora decât să facă la ei în curte curățenie.

Potrivit stiripesurse.ro, marți, în ședința BPN a PNL, conducerea interimară a preferat să atingă, timp de câteva ore doar strategia anti-PSD și să stabilească căile de acțiune împotriva noului Guvern Grindeanu, atât la audieri și votul de investitură în noul legislativ, cât și față de viitoarele acțiuni și măsuri ce vor fi luate la Palatul Victoria, scrie stiripesurse.ro. Motiv suficient pentru a da apă la moară liberalilor nemulțumiți de modul în care se încearcă îngroparea problemei legate de vinovații la alegerile parlamentare.

Ludovic Orban a reacționat pe Facebook, criticând deciziile conducerii partidului, el fiind un vehement contestatar al Ralucăi Turcan, Marian Petrache și liderilor de filiale care-si susțin.

„Credeți cumva că pentru analiza rezultatului sau pentru declanșarea alegerilor in partid? Nu. Doar pentru a stabili poziția față de guvernul PSD- ALDE, ca și cum nu ar fi fost cunoscută. Am cerut, alături de mai mulți colegi, analiză serioasă cu măsuri ce decurg din această analiză și declanșarea cât mai rapidă a procedurilor de alegeri în partid. Nu am primit un răspuns precis. Dar oricum este un pas înainte. A dispărut unanimitatea”, a scris Orban.

„Orban a intrat deja în pielea de candidat la șefia partidului și-și face deja campanie. Mereu a procedat așa după fiecare scrutin electoral. Dar cine îl mai bagă în seamă, înafară de cei câțiva perdanți, lăsați pe dinafara noului Parlament?”, au declarat pentru sursa citată cei acuzați

Conform unor surse din conducerea liberală, Orban, dar și alți colegi liberali precum Lucia Varga și Vlad Nistor, au cerut disecarea cât mai rapidă a cauzelor dezastrului de la ultimele alegeri și debarcarea liderilor de filiale care nu au reușit să-și atingă obiectivele electorale asumate.