Ionuț Stroe: E prematur să vorbim despre nominalizări la Ministerul Dezvoltării / Activitatea lui Adrian Veștea este apreciată nu numai de PNL, ci de întreaga coaliție (VIDEO)

Publicat: 31 07. 2024, 11:50
Foto: Ionuț Stroe / Facebook

Deputatul Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, a vorbit de situația de la Ministerul Dezvoltării, miercuri, la Știrile B1 TV prezentate de Alex Vlădescu, și a spus că „e prematur să vorbim despre nominalizări”. Actualul ministru, Adrian Veștea, a câștigat alegerile pentru Consiliul Județean Brașov.

Ionuț Stroe, pe B1 TV: Activitatea lui Adrian Veștea este apreciată nu numai de PNL, ci de întreaga coaliție

Întrebat dacă se discută în PNL despre cine îl va înlocui pe Adrian Veștea la Ministerul Dezvoltării și dacă noul titular al portfoliului ar putea fi Gheorghe Flutur sau Florin Roman, Ionuț Stroe a spus. „În mod evident că nu putem merge pe această zonă a speculațiilor în momentul de față, pentru că decizia, până la urmă, aparține structurii de conducere a PNL – asta în legătură cu orice fel de nominalizare sau susținere politică pentru vreun portofoliu”.

„Vă pot spune, într-adevăr, că Adrian Veștea, care recent a repurtat o victorie, de altfel, de fiecare dată câștigă în județul Brașov, a fost unul dintre cei mai buni, dacă nu chiar cel mai bun ministru al Dezvoltării din ultimul timp, un tip de care suntem mândri și a cărui activitate, bineînțeles, e apreciată nu numai de Partidul Național Liberal, ci de întreaga coaliție în ansamblul ei. Adrian Veștea este un tip cu o recunoaștere absolută în zona administrației publice locale”, a continuat Ionuț Stroe.

Ionuț Stroe: E prematur să vorbim despre nominalizări la Ministerul Dezvoltării

„Deocamdată sunt doar speculații și e prematur să vorbim despre nominalizări. El, într-adevăr, a câștigat alegerile în județul Brașov, l-am felicitat și suntem mândri de performanța lui electorală acolo și, bineînțeles, și de activitatea dânsului la Ministerul Dezvoltării”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al PNL.