Ionuț Stroe, despre cartea „În slujba țării”: Se dorește a fi cel mai natural mod de a prezenta povestea președintelui Nicolae Ciucă. Este accesibilă gratuit pentru toți (VIDEO)

Publicat: 09 09. 2024, 11:24
Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL. Sursa foto: Ionuț Stroe / Facebook

Cartea „În slujba țării” se dorește a fi cel mai natural mod de a prezenta povestea președintelui Nicolae Ciucă, a declarat deputatul Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, luni, la Știrile B1 TV prezentate de Gabriela Mihai.

Ionuț Stroe (PNL), pe B1 TV, despre cartea lui Nicolae Ciucă

„În mod evident cartea asta este un document care se dorește a fi cel mai natural mod de a prezenta povestea președintelui Nicolae Ciucă, fost militar de carieră, un om normal, un om autentic. Cartea asta, apropo de imensa așteptare publică, nu este vreo mare capodoperă literară. Este doar o colecție de gânduri autentice, de reflecții personale și profesionale, este o carte cu povești din copilăria și din educația domnului Ciucă”, a declarat Ionuț Stroe.

„E o carte normală, care descrie anumite momente din cariera militară și politică, în ultimul timp, a domnului Ciucă, câteva mărturisiri foarte interesante despre succesele, provocările și toate momentele importante din viața lui, care l-au format ca lider”, a adăugat purtătorul de cuvânt al PNL.

Ionuț Stroe: Cartea este accesibilă gratuit pentru toți

„S-a vorbit foarte mult despre această carte, exista un interes major pentru ea. Acum oricine poate să o downloadeze de pe internet sau poate să participe la evenimentele PNL, unde fizic va fi împărțită. Este accesibilă gratuit pentru toți”, a continuat Ionuț Stroe.

„Cartea este disponibilă și în format e-book pe internet, poate fi descărcată de pe site-ul nicolaeciuca.ro., la fel, exemplarele fizice pot fi primite gratuit la evenimente publice organizate de PNL, deci nu va fi o carte vândută (…). Nu va fi o carte vândută în librării, va fi accesibilă gratuit, am spus, pentru toți românii, fie în format digital, fie în format fizic”, a mai spus liberalul.