Ionuț Stroe: Cel mai simplu este să asimilați funcționarea acestui guvern cu un guvern interimar, care și-a pierdut susținerea parlamentară. Dialogul politic între PNL și PSD s-a terminat! (VIDEO)

Publicat: 08 10. 2024, 21:55
Foto: Ionuț Stroe / Facebook

Deputatul Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, a precizat în emisiunea Actualitatea, moderată de Tudor Mușat, pe B1 TV, că dialogul politic între PSD și PNL s-a terminat, însă, în toată această perioadă, până vor avea loc alegerile, vor administra această guvernare.

„Dialogul politic între PNL și PSD s-a terminat”

“Cel mai simplu este să asimilați funcționarea acestui guvern cu un guvern interimar, care și-a pierdut susținerea parlamentară. Au mai fost situații de genul acesta. În mod evident că în ultimele 2 luni aproape, o lună și 3 săptămâni, vom administra această guvernare. Dialogul politic între PNL și PSD s-a terminat, nu va mai exista niciun fel de chestiune pe agenda comună a acestei foste coaliții, care să necesite sprijin și suport din partea ambelor partide și, în mod evident, la fel cum s-a întâmplat și astăzi, fiecare partid își va stabili și armoniza poziția, punctual, pe fiecare Hotărâre de Guvern în parte.

Noi am făcut, astăzi, acest exercițiu cu miniștrii liberali, care au fost la sediul de partid, unde toată agenda ședinței de mâine a Guvernului a fost discutată și stabilit punctual pozițiile pe fiecare subiect în parte”.

Întrebat ce se va discuta în cadrul întâlnirii de miercuri, Stroe a spus: “Mâine este o întâlnire care, în mod traditional, precede Biroul Politic Național, o întâlnire a președinților organizațiilor județene, cu conducerea de partid, o chestiune care, practic, pregătește agenda Biroului Politic Național de joi”.