Fiul Sorinei Pintea, discuție cu denunțătorul mamei sale: „Mi-a spus că a avut o înțelegere cu Liviu Pop” / Reacția senatorului PSD (VIDEO)

Fiul Sorinei Pintea, discuție cu denunțătorul mamei sale: „Mi-a spus că a avut o înțelegere cu Liviu Pop” / Reacția senatorului PSD (VIDEO)
Foto: captură Antena 3

UPDATE: Ionuț Pintea, fiul fostului ministru Sorina Pintea, susține că a avut o întâlnire cu denunțătorul mamei lui, care i-ar fi spus că unele tranșe de bani au ajuns la Liviu Pop. „Acuzațiile sunt neadevărate în totalitate”, a declarat senatorul PSD, pentru B1 TV.

Reacția lui Liviu Pop, pentru B1 TV: Acuzațiile sunt neadevărate în totalitate. Nu am avut niciodată o discuție cu Sorina sau cu denunțătorul. (Cu Ionuț) am vorbit dimineață. O cunoștință de familie voia să se vadă cu el. Nu am avut discuții cu Sorina sau cu denunțătorul pe subiecte de contracte și de bani. Nu m-am întâlnit (cu denunțătorul), dar ne cunoaștem. Îmi cer scuze față de Ionuț, că l-am pus în situația aceasta, și față de Sorina Pintea. N-am nicio legătură cu subiectul, nu înțeleg de ce am fost tras în el. Aștept probele dacă sunt. Niciodată nu am discutat cu cele două persoane despre sume, contracte! Nu mă interesează subiecte de genul ăsta. Nu am fost (chemat la audieri), dar mă duc dacă mi se cere”.

Liviu Pop a mai spus că l-a cununat pe fiul denunțătorului, care se cunoștea de multă vreme cu Sorina Pintea.

„Eu sunt șocat de ce spune Ionuț că i s-ar fi spus. Nu am discutat, nu am cerut, nu am dat, nu am intermediat niciodată pe subiectul acesta nicio sumă de bani. Baia Mare e un orășel mic, îi știm cam pe toți. Nu știu care este miza, care e atacul și ce caută numele meu în acest caz. Nu am nicio remușcare”, a mai spus senatorul PSD.

Întrebat dacă Ionuț Pintea încearcă să se răzbune pe el, Pop a răspuns: „Habar nu am de subiectul acesta!”.

„Nu e nicio răfuială în interiorul partidului!”, a mai ținut el să precizeze.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Ionuț Pintea, fiul fostului ministru Sorina Pintea, a susținut că s-a întâlnit cu denunțătorul din dosarul mamei sale, iar acesta i-a explicat că a avut o înțelegere cu Liviu Marian Pop.

Tânărul susține că a aflat de la denunțător că unele tranșe de bani au ajuns lasenatorul PSD.

Sorina Pintea a fost reținută, sâmbătă, pentru 24 de ore, fiind acuzată de luare de mită în formă continuată. Procurorii anticorupție cer arestarea preventivă a fostului ministru. (Detalii AICI)
Ionuț Pintea a precizat că mărturia a fost înregistrată.

„La ora 08.53, am fost sunat de către domnul senator Liviu Marian Pop, și mi-a spus că trebuie să mă duc să mă întâlnesc cu cineva obligatoriu. M-a întâlnit cu un domn cu părul grizonat, care mi-a spus că urmează să se întâlnească cu Marius, finul lui Lucian Morar, primarul din Ulmeni, și apoi vine la mine.

După 15 minute a venit la mine și mi-a spus: ”Să știi că procurorii nu știu de alte sume de bani”. L-am întrebat: ”Ce sume de bani? Despre ce vorbiți?”

Mi-a zis că a mai fost o sumă de 40.000 de euro pe care a dat-o lui Liviu Marian Pop, să i-o dea mamei mele, și au mai fost două tranșe de 5000 de euro pe care le-a dat tot lui Liviu Marian Pop. ”Nu știu dacă banii au ajuns la mama ta”, mi-a spus”, a povestit Ionuț Pintea, potrivit Antena 3.

Tânărul a mai precizat că persoana în cauză i-a comunicat faptul că are o înțelegere cu Liviu Pop: „L-am întrebat dacă i-a cerut cineva vreun bani și mi-a spus că a avut o înțelegere cu Liviu Marian Pop. L-am întrebat de la cine a avut banii și mi-a zis că de la firma din București. Mi-a spus că el este denunțătorul”.

Ionuț Pintea a mai povestit că a aflat de la denunțător că acesta a fost prins în parcarea unei bănci din București și de aceea nu a putut atenționa pe nimeni în legătură cu ce se întâmplă.

„M-am ridicat de acolo și i-am spus că nu am ce vorbi cu el. Am plecat de acolo, iar apoi m-a sunat Liviu Marian Pop și apoi mi-a trimis un mesaj cu semnul întrebării.

Încă un lucru, pe care am uitat să îl menționez, este faptul că mi-a spus denunțătorul că el a fost prins în parcarea unei bănci din București, în momentul în care a luat banii și atunci a fost înconjurat de mascați și a fost cablat și de aceea nu a putut atenționa pe nimeni în legătură cu ce se întâmplă.

Denunțul a fost făcut în baza flagrantului pe care procurorii i l-au făcut în București”, a mai declarat Ionuț Pintea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)