Ionuț Moșteanu: “La prezidențiale este foarte clar că lui Ciolacu îi convine să intre cu Simion în turul doi”

Ionuț Moșteanu: “La prezidențiale este foarte clar că lui Ciolacu îi convine să intre cu Simion în turul doi
Deputatul Ionuț Moșteanu, vicepreședinte USR și purtător de cuvânt al partidului. Sursa Foto: Ionuț Moșteanu / Facebook

Ionuț Moșteanu a lansat acuzații grave la adresa lui Marcel Ciolacu, în emisiunea Actualitatea cu Tudor Mușat, precizând că președintele PSD a făcut “tot ce trebuie să îl ajute pe Simion cu CCR”:

“La prezidențiale este foarte clar că lui Ciolacu îi convine să intre cu Simion în turul doi. Și a făcut tot ce trebuie să îl ajute pe Simion cu CCR, practic Ciolacu a scos-o pe Șoșoacă din joc ca să îi pună voturile în buzunar lui Simion să încerce să îl aducă în turul doi, asta este o realitate. Sunt patru pesediști la CCR și un udemerist. Fac drepți, culcat după cum le ordonați”.

Potrivit lui Ionuț Moșteanu, Marcel Ciolacu a călcat în picioare Constituția pentru a-și netezi drumul spre Cotroceni:

“E vorba de constituție și de dreptul fiecărui cetățean de a candida pe care voi l-ați dat la o parte, l-ați șters cu buretele. Ciolacu a călcat în picioare Constituția pentru a-și netezi drumul la Cotroceni. Asta este cu prezidențialele. Pe urmă cu parlamentarele va trebui să împartă puterea. Acum este un circ pe care îl fac pesediștii și peneliștii de campanie să încerce să își securizeze din electorate. Peneliștii spun, domnule, nu ne mai place PSD, dar ei mâine dimineață se întâlnesc la Guvern, la serviciu, peneliști cu pesediști în brați fac treabă la Guvern”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`