Ionuț Moșteanu: E campanie și Nicolae Ciucă vrea să fie anti-PSD, dormind în pat cu PSD / În Parlament există mai mult anti-PSD decât PSD, deci ar trebui să pice Guvernul din avion (VIDEO)

Ionuț Moșteanu: E campanie și Nicolae Ciucă vrea să fie anti-PSD, dormind în pat cu PSD / În Parlament există mai mult anti-PSD decât PSD, deci ar trebui să pice Guvernul din avion (VIDEO)
Deputatul Ionuț Moșteanu. Foto: usr.ro

Liderul deputaților USR, Ionuț Moșteanu, a vorbit despre moțiunea de cenzură, miercuri, la Știrile B1 TV prezentate de Gabriela Mihai, și a spus despre președintele PNL, Nicolae Ciucă, că „trebuie să ia o decizie de om de stat, de om de onoare, așa cum îi place să spună despre dânsul, și să decidă dacă vrea cu PSD sau vrea o refacere a unui guvern de dreapta”.

Ionuț Moșteanu (USR), pe B1 TV: E campanie și Nicolae Ciucă vrea să fie anti-PSD, dormind în pat cu PSD

Întrebat despre refuzul Elenei Lasconi de a merge la discuțiile propuse de liderul PNL, Ionuț Moșteanu a declarat: „Nu poți să stai în brațe cu Ciolacu dacă vrei să discuți și cu USR. Nicolae Ciucă trebuie să ia o decizie de om de stat, de om de onoare, așa cum îi place să spună despre dânsul, și să decidă dacă vrea cu PSD sau vrea o refacere a unui guvern de dreapta, sau vrea cu USR. E de trei ani în brațe cu PSD, cu Marcel Ciolacu, a devenit PNL un PSD galben. E campanie și dânsul vrea să fie anti-PSD, dormind în pat cu PSD. Nu merge și nu știu pe cine încearcă să păcălească”.

„PNL-iștii au mai păcălit o dată electoratul de dreapta, în 2020, când au cerut voturile pentru a-i scăpa de PSD, dați-ne, români, votul să vă scăpăm de PSD, și după aia, după opt luni de zile, s-a luat în brațe cu PSD și de atunci sunt împreună la guvernare, se înțeleg ca frații și acum de ochii lumii fac un circ electoral, de campanie, în care zic, domne`, nu ne mai place unul de altul, dar – vezi, Doamne! – trebuie să stăm! Nu, domnule Ciucă, nu trebuie să stați, puteți să ieșiți foarte bine și să decideți ce vreți să faceți”, a adăugat liderul deputaților USR.

Ionuț Moșteanu: Ar trebui să pice Guvernul din avion

„În momentul acesta, PSD are 33,91% (din Parlament, n.r.), după calculele mele (…). AUR are 9,23%, deci sunt undeva spre 43% PSD și AUR (…). Există mult mai mult anti-PSD decât PSD, deci ar trebui să pice Guvernul din avion. Apoi, se poate face un guvern fără PSD și AUR. Sunt 57% în Parlament alții decât PSD și AUR”, a mai spus liderul grupului USR din Camera Deputaților.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
13:04 - Veste bună pentru românii care stau la bloc. Ar putea beneficia de bani din partea statului pentru a-și îmbunătăți confortul locuințelor
13:04 - Condusă de Ursula von der Leyen, Comisia Europeană luptă împotriva deciziei instanței privind transparența în cazul vaccinurilor Covid
12:52 - Marcel Ciolacu: „Noi medicamente pe lista celor gratuite sau compensate, de la 1 noiembrie”. Despre ce este vorba (VIDEO)
12:44 - Brazilia a ridicat interdicția impusă platformei X, după ce Elon Musk a plătit o amendă de 5 milioane de dolari
12:38 - Premierul confirmă că demisionează dacă iese PNL de la guvernare. Marcel Ciolacu, despre acuzațiile liberalilor: Sunt niște lozinci care au funcționat prin anii `92, `96. Putem chema observatori internaționali la alegeri (VIDEO)
12:37 - Care este cel mai înalt vârf muntos din lume? Pe primul loc nu ar fi vârful Everest
12:16 - PNL va discuta în ședința de miercuri și despre posibila ieșire de la guvernare, spune Alexandru Muraru: „În momentul în care Marcel Ciolacu a devenit prim-ministru, totul s-a degradat” (VIDEO)
12:07 - Biden va discuta cu Netanyahu despre atacul Israelului asupra Iranului. Bombardamentele asupra infrastructurii petroliere iraniene au potențial extrem de periculos
12:04 - 800.000 de români vor primi începând de astăzi plicuri privind amnistia fiscală. Poșta Română a început deja să le distribuie
11:58 - Florin Roman, deputat PNL: Cerem PSD și lui Marcel Ciolacu să voteze proiectul PNL care pune cruce țepelor imobiliare