Ionuț Moșteanu: Ciolacu are un mandat dezastruos ca premier. Eu aș face un pariu acum că va intra cu Elena Lasconi în turul 2 și acolo va pierde (VIDEO)

Ionuț Moșteanu: Ciolacu are un mandat dezastruos ca premier. Eu aș face un pariu acum că va intra cu Elena Lasconi în turul 2 și acolo va pierde (VIDEO)
Deputatul Ionuț Moșteanu. Foto: usr.ro

Deputatul USR Ionuț Moșteanu a vorbit despre alegerile prezidențiale, miercuri, pe B1 TV, la „Politica Zilei” cu Ioana Constantin, și s-a arătat de părere că Marcel Ciolacu „va intra cu Elena Lasconi în turul 2 și acolo Ciolacu va pierde pentru că PSD pierde întotdeauna în turul 2 în fața unui candidat de dreapta”.

Ionuț Moșteanu (USR), pe B1 TV, despre candidatura lui Marcel Ciolacu la Președinție

Deputatul USR spune că se aștepta la candidatura lui Marcel Ciolacu.

„Toată lumea se aștepta să candideze domnul Ciolacu (…), întrebarea era când. Pare că a încercat un pic să găsească alte soluții, n-a reușit și, na, vine în fața românilor. Ciolacu trebuie să clarifice niște lucruri din trecutul dânsului dacă vrea să fie Președintele țării, ce căuta cu Hayssam la vânătoare, cum e BAC-ul și cu diplomele dânsului, cum e certificatul de revoluționar, asta înainte să înceapă orice campanie, pentru că e foarte important ca românii să știe”, a declarat Ionuț Moșteanu.

„Ciolacu are un mandat dezastruos ca premier. Datele economice sunt varză, cel mai mare deficit din UE, cea mai mare inflație. Vorbiți cu oamenii din piețe să vedeți ce zic de banii din buzunar. Totul este întârziat. Țintele din PNRR sunt ratate. Lucrările de infrastructură sunt întârziate. Absorbția banilor europeni din acest exercițiu (…) e întârziată”, susține deputatul USR.

Ionuț Moșteanu: Aș face un pariu acum că va intra cu Elena Lasconi în turul 2 și acolo va pierde

Întrebat ce face USR să ajungă în turul 2, precum și despre eventuale discuții pentru formarea unui pol de dreapta, Ionuț Moșteanu a răspuns: „Eu nu știu ce mai fac alții cu dreapta, sau cu așa-zisa dreaptă, că PNL e un PSD galben, nu știu ce mai e de dreapta la ei de ani de zile. Noi avem candidat de două luni de zile stabilit, Elena Lasconi, președinta partidului”.

„Suntem în campanie, umblăm prin toată țara, și eu am fost alături de dânsa prin foarte multe județe. Facem campanie și vedem ce o să zică românii. Dacă românii zic că vor cu Ciolacu sau cu Elena Lasconi, eu aș face un pariu acum că Ciolacu va intra cu Elena Lasconi în turul 2 și acolo Ciolacu va pierde pentru că PSD pierde întotdeauna în turul 2 în fața unui candidat de dreapta”, a mai spus Ionuț Moșteanu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:58 - Care sunt destinațiile ideale de vacanță pentru luna octombrie? Sunt la prețuri accesibile și turiștii se pot bucura de o vreme ideală
23:53 - Kelemen Hunor: Ciolacu s-a dus la Ursula von der Leyen cu Negrescu şi s-a întors cu Mînzatu / Iohannis poate merge pe urmele lui Iliescu la Senat. ”Stabilitate” înseamnă să găseşti o rezolvare şi pentru domnul preşedinte
23:24 - Cum trebuie să ne pregătim calorifele pentru sezonul rece. Când și cum trebuie să le desfundăm corect
23:02 - Care sunt cele mai ciudate experiențe pe care le-au trăit angajații room-service cu clienții. Cele mai ciudate cerințe ale turiștilor
22:31 - Ce speculații sunt cu privire la exploziile din Liban. Mii de membri ai grupării Hezbollah au fost răniți, după ce în aparatele pe care le purtau s-a declanșat o cantitate mică de explozibil (VIDEO)
22:26 - Elena Lasconi, explicații despre studiile sale: Am terminat cu 9,20, dar nu m-am bătut cu pumnul în piept că am făcut ASE-ul. A fost greu, și cu job, și cu copil. Sunt mândră! (VIDEO)
22:18 - Elena Lasconi, despre portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Ciolacu spunea că o să avem ceva serios pe economie. Este singurul mandat care nu are nicio putere de decizie la nivelul UE (VIDEO)
22:01 - Un municipiu din Vâlcea ar putea intra în stare de alertă din cauza gunoaielor. Deșeurile nu au mai fost ridicate de o săptămână
21:48 - Elena Lasconi, despre motivele pentru care au eșuat negocierile cu Forța Dreptei, PMP și Reper: Nu a fost vorba de orgolii. A fost vorba de cererile pentru locurile de parlamentari, care erau nejustificate (VIDEO)
21:43 - Elena Lasconi: Îl apreciez pe Nicușor Dan și-i mulțumesc foarte mult / Nu uit atacurile mizerabile ale PNL la adresa lui. Și el tot a reușit să fie aplaudat la Congresul PNL și să ridice sala în picioare (VIDEO)