Ion Iliescu: Geoană, de o obrăznicie fără seamăn. N-a învățat nimic (VIDEO)

Publicat: 22 11. 2011, 20:25
Foto: evz.ro

La ieșirea de la ședința Congresului în care s-a decis excluderea lui Mircea Geoană din PSD, preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a ținut să precizeze că votul ”este o confirmare a părerii generale” că Geoană a fost de o „obrăznicie fără seamăn” şi că „n-a învățat nimic” din cariera sa politică de până acum.

”A intrat în partid fără să știe ce e aia partid, i s-au oferit funcții în stat, deși n-avea experiența necesară. (…) Nu a învățat nimic din pierderile alegerilor”, a declarat Ion Iliescu, vizibil deranjat de acuzaţiile lui Mircea Geoană.

Liderul onorific al PSD l-a acuzat pe Geoană și că a pierdut alegerile din 2004 pentru că ”a ținut neapărat să iasă în lume” și fiindcă a spus că nu erau necesare voturile PRM-ului.

”Cu voturile PRM-ului a câștigat Băsescu în 2004”, a precizat Iliescu.

Vezi AICI ce a spus Mircea Geoană despre Ion Iliescu

De asemena, Iliescu l-a apostrofat pe Geoană pentru că s-a lăudat că cu atragerea a cinci milioane de voturi la alegereile din 2009.

”Cele cinci milioane au fost rodul muncii harnice a unei armate de militanți”, a spus Iliescu.

Ion Iliescu l-a criticat pe Geoană şi pentru scandalul referitor la întâlnirea sa cu Sorin Ovidiu Vîntu. ”N-a explicat nici până acum motivația mersului lui în noapte, la Vîntu.”

Ion Iliescu, despre excluderea lui Mircea Geoană

http://static.mediadirect.ro/player-preload/swf/preloader/preloader.swf

Embed: " />