Ion Iliescu, despre Antonescu: ”O lichea și un om lipsit de substanță. Și-a încheiat cariera politică”

Publicat: 26 05. 2014, 12:23

Crin Antonescu este ”o lichea și un om lipsit de substanță”, care și-a încheiat cariera din cauza jocului pe care l-a făcut la europarlamentare, susține președintele onorific al PSD, Ion Iliescu.

“Este o lichea şi un om lipsit de substanţă şi prezenţă politică serioasă. Nu mai avea niciun fel de autoritate nici în partid, nici în societate. S-a angajat cu o mare responsabilitate pe un drum periculos. Şi-a încheiat cariera politică Crin Antonescu. Absolut. Nu mai are credit nici în PNL, nici în societate. Cu aceasta a luat sfârşit drumul său de om în politică”, a declarat Ion Iliescu pentru Gândul.

Acesta a continuat spunând că Antonescu este om lipsit de consecvență și consistență.

”Așa s-a manifestat și ca parlamentar, era un chiulangiu şi un om care nu era deloc prezent . Într-o vreme s-a creat cuplul Ponta – Crin care promitea şi a fost o perioadă bună pentru el . A dat cu piciorul acestei alianţe şi prin aceasta şi-a demonstrat şi inconsistenţa şi superficialitatea totală aşa că a primit ceea ce merită. Drumul lui în politică s-a încheiat”, şi-a continuat tirul Iliescu asupra lui Antonescu.

Fostul președinte nu îi dă șanse la prezidențiale nici lui Klaus Iohannis.

„Iohannis era o variantă superficială, nu avea substanţă ideea Iohannis candidat la prezidenţiale. Nici vorbă să fie candidat la prezidenţiale. E bun pentru Sibiu, mai departe lumea nu l-a văzut nu îl cunoştea şi s-a dovedit fără consistenţă”, a mai spus Iliescu.