Ion Cristoiu: Judecătorul CCR Daniel Morar ar fi trebuit să demisioneze, nu directorul SRI

Ion Cristoiu: Judecătorul CCR Daniel Morar ar fi trebuit să demisioneze, nu directorul SRI

După demisia lui George Maior de la șefia SRI, jurnalistul Ion Cristoiu, într-un articol pe blogul personal, susține că una din explicațiile pentru această demisie trimite la unele decizii CCR, în spatele cărora s-ar afla judecătorul Curții Constituționale Daniel Morar. Din acest punct de vedere, jurnalistul susține că magistratul ar fi trebuit să demisioneze, nu directorul SRI.

Acum, că George Maior a demisionat de la conducerea SRI și una dintre explicații trimite la deciziile CCR, să dăm cărțile pe față și să spunem că personajul care a întocmit cele trei referate de respingere, personajul care și-a făcut din războiul cu SRI unguentul ego-ului său hipertrofiat e nimeni altul decît Daniel Morar. Daniel Morar a fost cel care i-a zis lui Toni Greblă să nu demisioneze și tot el la capătul diversiunii lansate de CAP-istul Augustin Zegrean cu anchetarea nășicului corupt pentru că ei, membrii CCR, au respins Legile Siguranței Naționale. Așa s-a ajuns la paradoxul că în locul judecătorului care pupa laba păroasă a interlopului și-a dat demisia Directorul SRI”, explică Cristoiu.

El consideră că acțiunile lui Daniel Morar vin din ură pentru Traian Băsescu, iar numirea Laurei Codruța Koveși la conducerea DNA a amplificat acestă ură, provocându-i magistratului “un cancer al personalității”.

“Au venit apoi succesele DNA sub conducerea Codruței Kovesi. Asta i-a provocat piticaniei sufletești Daniel Morar un cancer al personalității. Convins că șefa DNA e ajutată de SRI să obțină aceste succese, el s-a năpustit asupra SRI în postura sa nemeritată (l-a pus acolo Traian Băsescu ca să-i dea o sinecură și el a acceptat-o, deși dacă ar fi fost într-adevăr un luptător împotriva Corupției, ar fi rămas procuror DNA, refuzînd un post pentru care n-avea nici minima pregătire intelectuală) de Judecător la CCR”, mai spune Cristoiu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`