Ion Cristoiu, despre decizia PNL de a-l propune pe Marian Munteanu pentru Capitală: „Un personaj dispărut din viaţa publică de 16 ani, a cărui personalitate e identificată cu un ortodoxism de Ev Mediu”

Publicat: 16 04. 2016, 10:46

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales să vorbrească în postarea zilnică de pe blogul personal despre decizia PNL de a-l propune pe Marian Munteanu pentru Primăria Capitalei, în contextul în care acesta este „un personaj dispărut din viaţa publică de 16 ani, a cărui personalitate e identificată cu un ortodoxism de Ev Mediu”.

În acest context, Klaus Iohannis a simţit nevoia să se delimiteze de decizia PNL.

Ion Cristoiu a primit un mesaj de la Rareş Bogdan, în care îi spune că „Vă asigur că nu am avut nici cea mai mică implicare în desemnarea candidaturii lui Munteanu de către PNL. Zero contribuţie. Dacă aş fi avut vă asigur că nu ezitam nici o clipă să îmi arog contribuţia. A fost zero! Din nou mă creditaţi cu mai multă forţă mediatică şi de influenţa pe care nu o am în crunta realitate. Din păcate. Sînt un jurnalist ceva mai vizibil prin faptul că realizez o emisiune de Prime Time la un post important TV şi prin faptul că Dumneavoastră şi alţii aveţi grijă aproape săptămînal din lipsă de alte personaje foarte probabil să mă ajutaţi la creşterea notorietăţii.
Maestre, încă ceva, realizez 5 zile pe săptămînă emisiuni de cîte 3 ori minim. Cu 2-3 teme diferite şi cu cel puţin două rînduri de invitaţi. De foarte multe ori 3 rînduri de invitaţi. Poate ar fi interesant să vadă cineva cam cîţi invitaţi se perindă prin studioul Jocuri de Putere şi cam cît de des. Mulţi alţii uitaţi de opinia publică în ultimii ani”.

„Asemenea lui Klaus Iohannis, Rareş Bogdan nu vrea să fie considerat ca unul dintre cei care au contribuit la decizia PNL”, a menționat Cristoiu.

Rareş Bogdan nu își asumă participarea la o operaţiune, cu toate acestea, în cazul alegerii lui Klaus Iohannis nu s-a dat în lături s-o recunoască.

PNL a început campania electorală pentru București, având în vedere că alegerile vor avea loc pe 5 iunie 2016.