Ion Cristoiu acuză Reporter Virtual de exces de zel: "De ce trebuia să sară cu ghearele și cu dinții în apărarea lui Klaus Iohannis?"

Ion Cristoiu acuză Reporter Virtual de exces de zel: "De ce trebuia să sară cu ghearele și cu dinții în apărarea lui Klaus Iohannis?"

Revenirea din SUA a preşedintelui ales, Klaus Iohannis, naşte discuţii aprinse în spaţiul virtual. Într-o postare pe blogul personal, jurnalistul Ion Cristoiu critică publicaţia Reporter Virtual pentru modul excesiv în care a decis să-i ia apărarea preşedintelui, în faţa unor comentarii lansate de Mircea Badea.

„După ce am citit luni, 15 decembrie 2014, pe Reporter virtual, textul de mai jos (n.r. extras din acest articol), mi-am dat seama că Președintele ales beneficiază și de o Presă SPP, care-l apără cu strășnicie să nu atenteze cineva nici cu o petală la imaginea sa de Ileana Cosînzeana a Poporului Român, notează Ion Cristoiu.

„Nu cred c-ar putea cineva să creadă că mi-e simpatic Mircea Badea. În cazul de față însă, nu înțeleg indignarea anonimă a celor de la Reporter virtual pentru bietele rînduri scrise de Mircea Badea. Dacă le raportăm la ce s-a scris și s-a spus pînă acum despre un alt președinte – Traian Băsescu – producția lui Mircea Badea despre Klaus Iohannis e ca apa de ploaie față de acidul sulfuric, mai scrie Cristoiu.

“De ce trebuia să sară Reporter virtual cu ghearele și cu dinții în apărarea lui Klaus Iohannis? Pentru că pe lîngă SPP, Klaus Iohannis beneficiază și de o presă SPP”, conchide Ion Cristoiu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`