Iohannis intră la rupere la Dragnea: "Trebuia să demisioneze. Acest circ, cu victimizări, nu face bine societății românești" (VIDEO)

Publicat: 22 11. 2017, 19:59

Atac dur al președintelui Iohannis la adresa lui Liviu Dragnea! În tot contextul cu dosarul Tel Drum în care liderul PSD este urmărit penal și i-a fost pusă averea sub sechestru, Klaus Iohannis a afirmat că Dragnea trebuia să demisioneze pentru a nu se mai ajunge la acest circ din prezent.

”Nu m-am uitat la acel circ din fața DNA, dar a fost atât de evident că nu a putut fi evitat. El trebuia să demisioneze, ca să nu ajungă acolo. Acest circ, cu victimizări, nu face bine societății românești. Îți pui mâinile în cap și te întrebi ce se întâmplă acolo. Vă dați seama ce întrebări primesc de la șefii de stat și de guvern și nu înțeleg cum s-a putut ajunge acolo. Sper să se rezolve destul de repede. Nu mă simt stânjenit, ca președinte al României. Eu reprezint cu mândrie fiecare cetățean. E neplăcut să te întrebe cum e posibil ca numărul 2 și numărul 3 din stat să fie urmăriți penal.

Ştiţi cum văd. Este greşit ca în conducerea statului să fie oameni cu probleme penale. Vor să-şi apere propia piele nu a românilor. E circ. oameni in toată firea vorbes de statul paralel şi se victimizează. Ei vor să scape. Atât. Întreaga abordare a acestor domni cu probleme penale e contraproductivă. Ei vor să concetreze tot statul pe problemele lor. Nu trebuie să se întâmple.”, a afirmat Iohannis la finalul unei conferințe la care a participat la Ploiești.

Mai mult, președintele Klaus Iohannis a dat un semnal puternic privind aceste probleme penale pe care le are Liviu Dragnea cerând ca acestea ”să se rezolve destul de repede”.

Iohannis intră la rupere la Dragnea: "Trebuia să demisioneze. Acest circ, cu victimizări, nu face bine societății românești"

#DIRECT_ONE_xa5o1h#