Ioan Rus, vicepreședinte PSD: Programul USL va deveni istorie, PSD trebuie să-și atingă obiectivele alături de UNPR și PC

Ioan Rus, vicepreședinte PSD: Programul USL va deveni istorie, PSD trebuie să-și atingă obiectivele alături de UNPR și PC

Uniunea Social Liberală va deveni istorie, la fel ca și programul politic al acesteia, a declarat vicepreședintele social-democrat Ioan Rus, care crede că PSD trebuie să se concentreze la a-și atinge obiectivele alături de UNPR și PC.

„Cu un program de guvernare extrem de bine negociat, subordonat exclusiv interesului național, respectiv dezvoltării economice a României, cu politici proactive în toate domeniile, cu oameni capabili să genereze și să aplice aceste politici, USL ar fi fost o soluție bună pentru România. Cred însă că în acest moment trebuie să ne gândim foarte serios să facem aceste lucruri cu UNPR și PC”, a declarat Rus pentru Ziare.com.

”Renașterea USL este o iluzie cu care putem încă opera, dar eu cred sincer că putem face asta doar în timpul liber. Urgentele României vor adăuga la programul de guvernare noi amenințări și riscuri, vechiul program al USL va deveni extrem de rapid istorie”, a spus acesta, întrebat de refacerea USL.

Ioan Rus a mai afirmat că șeful PSD, Victor Ponta, așteaptă momentul potrivit pentru a-și anunța candidatura la prezidențiale.
 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`