Ioan Oltean: Salut iniţiativa lui Cristian Diaconescu, vine în întâmpinarea a ceea ce gândeşte PDL

Publicat: 25 03. 2013, 21:11

Deputatul Ioan Oltean salută iniţiativa lui Cristian Diaconescu a înfiinţa a Fundaţiei „Mişcarea Populară”, despre care afirmă că „vine în întâmpinarea a ceea ce gândeşte PDL”, iar obiectivele se suprapun 100% cu cele ale PDL, scrie Mediafax.

„Salut această iniţiativă a lui Cristian Diaconescu, vine în întâmpinarea a ceea ce gândeşte PDL ca partid de dreapta, am văzut şi care sunt obiectivele lansate de «Mişcarea Populară», ele aproape se suprapun sută la sută pe obiectivele PDL. Nu putem decât să ne bucurăm şi să sperăm că această «Mişcare Populară» se va alinia obiectivelor PDL”, a precizat Ioan Oltean.

Deputatul a adăugat că obiectivele Fundaţiei „Mişcarea Populară” sunt absolut corecte şi că PDL nu are niciun fel de reţinere faţă de Mişcarea Populară.

Consilierul prezidențial Cristian Diaconescu anunță, pe blogul personal, înființarea Fundației “Mișcarea Populară”. Misiunea acestei fundații este deschisă tuturor celor care doresc sa promoveze o Românie modernă, precizează Diaconescu. (Detalii AICI)