Ioan Oltean: Liberalii să se spele pe cap cu Stănişoară. Nu este o pierdere pentru PDL

Ioan Oltean: Liberalii să se spele pe cap cu Stănişoară. Nu este o pierdere pentru PDL

Preşedintele PDL Bistriţa-Năsăud, Ioan Oltean, a declarat, vineri, că plecarea lui Mihai Stănişoară la PNL nu reprezintă o pierdere pentru partid. 

Recunosc că a fost o surpriză pentru mine plecarea lui Mihai Stănişoară pentru că numele lui se vehicula printre potenţialii conducători de moţiuni la Convenţia Naţională. În majoritatea situaţiilor de acest fel mi-am exprimat regretul pentru plecarea din partid, apreciind că, întotdeauna, o plecare, fie că este a unui membru simplu, fie a unui deţinător de funcţii, este o pierdere pentru partid. Pentru prima dată cred, şi o spun cu convingere, că partidul nu a pierdut absolut nimic„, a spus Oltean, care a recunoscut că această plecare este un deficit de imagine, transmite Adevărul.

Dar ca unul care este membru fondator al acestui partid şi ştie exact evoluţia lui Mihai Stănişoară, ştie cât a dat în partid şi cât a luat din partid, vă spun că nu este o pierdere şi să se spele pe cap liberalii cu Mihai Stănişoară“, a adăugat Oltean.

Stănişoară intră în categoria celor care au primit mai mult decât au dat pentru partid, afirmă președintele PDL Bistrița.

Un om care a primit totul de la partid, totul, şi-mi amintesc cât efort a făcut în decembrie ca să ajungă liderul grupului parlamentar, cum a dat din coate cât a putut şi a plecat. Să-i fie de bine, dar să nu uite ce a spus: «nu-ţi vinzi niciodată casa părintească» şi a vândut-o„, a spus Oltean.

Oltean a spus, răspunzând unei întrebări, că e posibil să existe şi alte plecări.

Dacă pleacă, pleacă cei care au dobândit mai mult decât au dat şi întotdeauna s-a întâmplat aşa. Vreau să-i văd şi pe reformişti. Eu sper să nu plece pentru că reformiştii fac parte din categoria celor care au primit şi nu au dat. Să dea. Nu cred că greşesc. Îi aştept să dea partidului în momente dificile. Partidul are nevoie de ei, acum, când e la greu. Fie că sunt reformişti mai mult sau mai puţin reformaţi„, a spus Oltean.

Prim-vicepreşedintele PDL Mihai Stănişoară, liderul grupului deputaţilor democrat-liberali, a anuțat, miercuri, trecerea la PNL. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)