Ioan Mircea Pașcu: Organizarea "demonstrațiilor" care cer demisia premierului dovedește indirect absența altor mijloace de a-l elimina din joc

Publicat: 07 06. 2015, 14:30

Europarlamentarul Ioan Mircea Pașcu a scris despre mișcările care au loc în Capitală că reprezintă ”demonstrații” care au fost organizate ca formă de presiune pentru a-l face pe Victor Ponta să cedeze.

„Organizarea „demonstrațiilor” care cer demisia premierului dovedește indirect absența altor mijloace de a-l elimina din joc; se pune presiune pentru a-l face să cedeze în fața solicitării de a-și prezenta demisia. Dacă te vreau mort și nu te pot omorî, fac tot ce pot să te determin să te sinucizi! Mi-e teamă că cineva a inițiat un joc în care a planificat doar primele două, trei mutări, bazându-se pe speranța că cealaltă parte se va pierde cu firea și va ceda … Ori, se dovedește că acest calcul a fost simplist, ceea ce va face necesară fie ridicarea mizei, fie căutarea unei ieșiri cât mai puțin costisitoare…”, a scris europarlamentarul pe contul personal de Facebook.

Pașcu se referă la protestele a câteva sute de simpatizanți și membri ai PMP, care s-au adunat în fața Palatului Victoria pentru a cere demisia lui Victor Ponta din funcția de prim-ministru.