Ioan Cindrea a fost reales preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Sibiu

Publicat: 22 03. 2013, 21:01

Ioan Ciundrea a fost reales, vineri, în funcția de președinte al organizației PSD Sibiu.

Liderul PSD Sibiu, Ioan Cindrea, care este şi preşedinte al Consiliului Judeţean, a fost singurul care şi-a depus candidatura, fiind reales în unanimitate.

Ciundrea a anunțat, la sfârșitul Conferinței Județene, că s-a ales un Comitet Executiv format din 85 de persoane, un Birou Permanent, 12 vicepreşedinţi, un secretar, un trezorier, dar şi comisiile de arbitraj, integritate morală, de control financiar şi s-au desemnat delegaţii pentru Congresul PSD din 19-20 aprilie.

Totodată, șeful organizației județene a PSD Sibiu a afirmat că obiectivul său este câștigarea alegerilor europarlamentare, la care se va candida separat de PNL, informează Mediafax.

„O să facem o analiză, lista (de candidaţi – n.r) se face la nivel naţional, avem variantă şi noi de candidat pe care să-l transmitem, dar cu siguranţă se va face o ierarhie la nivel naţional. Ce ne propunem este să luăm locul întâi. Locul întâi la alegerile europarlamentare ca număr de voturi”, a declarat Ioan Cindrea.

Procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dispus începerea urmăririi penale faţă de fostul deputat Ioan Cindrea pentru conflict de interese, după ce şi-a angajaţi soţia în cadrul biroului său parlamentar. (Detalii AICI)