Întâlnire între Klaus Iohannis și Victor Ponta la Palatul Cotroceni, pe teme privind situaţia execuţiei bugetare

Publicat: 08 01. 2015, 10:17
Foto: presidency.ro

Președintele Klaus Iohannis și premierul Victor Ponta se întâlnesc, joi, la ora 11:00, la Palatul Cotroceni, pe teme privind situaţia execuţiei bugetare, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.

”La iniţiativa Preşedintelui României, domnul Klaus Iohannis, are loc joi, 8 ianuarie, la ora 11.00, la Palatul Cotroceni, o întâlnire de lucru cu Prim-ministrul României, domnul Victor Ponta. Temele principale sunt situaţia execuţiei bugetare pentru anul 2014 la nivelul MApN, fondurile alocate pentru Apărare în 2015 şi perspectivele pentru următorii doi ani”, se arată în comunicat.

În urma întâlnirii cu președintele, primul ministru va merge la ora 12:30, la Ambasada Franței de la Bucrești, unde va purta discuții referitoare la situația din Paris.

Mai multe persoane au deschis focul, miercuri, în incinta ziarului francez de satiră Charlie Hebdo, 12 persoane fiind ucise și alte 11 rănite.

Joi dimineață, două persoane înarmate au deschis focul asupra unui alt agent de poliție, într-o suburbie a capitalei franceze.