Înjurături ca la ușa cortului din partea unui deputat. Claudiu Manda l-a înjurat pe un român plecat la muncă în străinătate (FOTO)

Publicat: 12 12. 2015, 19:58
Foto: evz.ro

Discuţie halucinantă între un ales al poporului şi un român plecat la muncă în străinatate. Claudiu Manda, deputat PSD şi şef al organizaţiei de Dolj a partidului, s-a apucat de înjurat ca la uşa cortului, după ce românul din Diaspora a criticat PSD-ul. E drept, nu a făcut-o pe pagina publică de pe Facebook, ci a trecut pe chatul privat. Toată conversatia a ajuns însă în online. Acum, alesul admite că e posibil să fi sărit calul, dar acuză că nici românul plecat în Marea Britanie nu s-a abţinut de la înjurături, transmite B1 TV.

Conflictul a pornit dupa ce deputatul Claudiu Manda a postat pe pagina sa de facebook linkul unei știri referitoare la dotarea autobuzelor din Craiova cu wi-fi neparolat.

Nu a avut parte numai de laude ci şi de critici. Unul dintre nemulţumiţi a fost Sorin Iovu, un român plecat la munca în Marea Britanie în urma cu 5 ani. Imediat ce a văzut comentariul, parlamentarul PSD l-a atact. Doar că în privat, departe de ochii curioşilor.

„Ce tare eşti de la distanţă”, i-a scris Claudiu Manda bărbatului. Acesta l-a întrebat dacă vor să se întâlnească, moment în care discuţia a escaladat brusc. Deputatul a început să înjure ca la uşa cortului şi nu l-a calmat nici măcar faptul că interlocutorul i-a atras atenţia că este ales al poporului.

Deputatul este la al treilea mandat iar anul trecut a fost propus de Victor Ponta ministru al Bugetului însa Traian Basescu a respins la acea vreme propunerea.