Inițiativă bombă în Parlamentul României: PRU strânge semnături pentru o moțiune de cenzură împotriva guvernului Cioloș (VIDEO)

Inițiativă bombă în Parlamentul României: PRU strânge semnături pentru o moțiune de cenzură împotriva guvernului Cioloș (VIDEO)

Document bombă în Parlament. Partidul România Unită a făcut un tabel în care adună semnături pentru a iniţia o moţiunea de cenzură împotriva guvernului Dacian Cioloş. Până acum, au fost luate semnături de la parlamentarii PRU și de la ALDE şi neafiliaţi.

Bogdan Diaconu, președinte PRU, a intervenit telefonic pentru Știrile B1TV și a făcut mai multe precizări despre acestă inițiativă a partidului pe care îl conduce.

"În primul rând știți foarte bine că săptămâna trecută am anunțat în conferință de presă că vom iniția această moțiune de cenzură împotriva guvernului Cioloș. Diferența între noi și celelalte partide este că noi ce spunem și facem. Am finalizat textul moțiunii și tabelul de susținere.

Într-o oră am strâns 30 de semnături, un sfert din cele necesare pentru a fi depusă și dezbătută în plenul reunit al celor două camere ale Parlamentului" a precizat Bogdan Diaconu.

Președintele PRU nu a ezitat să lanseze un apel pentru Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, dar în același timp să atace și liderii de partide parlamentare.

"Fac un apel la președinții Dragnea și Tăriceanu de a încuraja parlamentarii PSD și ALDE să semneze și să alăture demersului. Este momentul adevărului să demonstreze dacă fac opoziție sau doar mimează" a declarat acesta.

"Este șansa să oprim guvernul Cioloș să ia măsuri antinaționale pe ultim sută de metri" a completat Bogdan Diaconu.

Inițiativă bombă în Parlamentul României: PRU strânge semnături pentru o moțiune de cenzură împotriva guvernului Cioloș

#DIRECT_ONE_cenozm#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:25 - Adevăratele motive pentru care Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au decis, de fapt, să se despartă. Detalii neștiute au ieșit la iveală
19:09 - O explozie nucleară ar putea salva Pământul de un asteroid de mari dimensiuni, spun oamenii de știință
19:08 - Florian Bodog îl contrazice pe Cîțu: Nu are nicio credibilitate. Eu nici nu cred că există o astfel de decizie. Probabil că o fi visat rău azi noapte (VIDEO)
18:52 - Care sunt cele mai frumoase cinci destinații de vacanță pe timp de toamnă. Câteva sunt foarte aproape de România
18:49 - Radu Miruță, despre decorarea lui Aurelian Bădulescu: O degradare a semnificației decorațiilor din partea Președintelui. Iohannis pare că își depășește recordurile de penibilitate în fiecare zi (VIDEO)
18:36 - Dani Oțil, uimit de ce se întâmplă în noul sezon Power Couple: „Mă uit la prima probă și nici nu îmi vine să …”
18:30 - Mesajul lăsat de bărbatul suspectat că a încercat să îl asasineze pe Donald Trump. Îi îndemna pe alții „să ducă treaba la capăt” și oferea și o recompensă
18:07 - Marcel Boloș: Nu s-a pus problema să lucrăm la impozitul progresiv. Rămânem cu cota unică, care știm că a produs mult bine pentru toți românii (VIDEO)
18:04 - Ce trebuie să facem de fiecare dată când tăiem o ceapă. Trucul simplu și ingenios care ne scapă de o mare problemă
17:57 - „Cadoul” care l-a costat 73.000 de lei pe un pensionar din Bacău. Metoda folosită de cele trei femei, care l-au lăsat pe bătrân fără bani