Incident fără precedent în PNL: Liberalii se atacă între ei (VIDEO)

Publicat: 10 10. 2013, 20:04
Foto: pnl.ro

Senatorii din cadrul Partidului Național Liberal (PNL) au început să se atace între ei, relatează B1 TV.

În acest sens, Daniel Chițoiu îl atacă pe parlamentarul Cristian Bodea, clasificând declarațiile acestuia drept ”iresponsabile”.

Chițoiu, ministrul Finanțelor, susține, pe de altă parte, că PNL-ul nu trebuie să permită atacurile interne și cere o analiză în Biroul Politic Național (BPN).

Condamn faptul că există persoane în rândurile PNL care își doresc din tot dinadispusl să își facă imagine publică adunând zestre politică prin denigrarea muncii unui întreg Guvern. Este regretabil că oameni fără expertiză, precum senatorul Cristian Bodea, se pronunță asupra unor subiecte foarte delicate, în necunoștință de cauză. Acesta nu beneficiază de experiența profesională necesară pentru a face o analiză economică financiară coerentă”, a declarat Chițoiu în cadrul unui comunicat de presă.

Domnul Chițoiu a fost deranjat de acel grad de colectare mai mic cu 20% de care am vorbit eu. Eu recunosc că nu l-am luat din surse oficiale pentru că pe noi nu ne informează nimeni, nu se obosește nimeni să facă informări periodice parlamentarilor. Din ce se vorbește am înțeles că stăm foarte prost”, a explicat senatorul PNL în cadrul emisiunii ”Bună seara România” difuzată de B1 TV.

Am înțeles că avem o problemă în colectare și am luat-o de bună. Recunosc, nu m-am consultat cu dumnealui, dar, sincer să fiu, eu nu l-am văzut la față decât odată când ne-a convocat pe toți parlamentarii USL”, a afirmat Bodea.

Liberalii se atacă între ei

Embed: