Incendiu în centrul Piteștiului: Trei mașini au fost nimicite de foc

Publicat: 27 08. 2013, 08:28

Trei mașini au ars luni noapte într-o parcare din centrul municipiului Pitești. Unul dintre autoturisme a fost mistuit de flăcări în totaliate. Pompierii iau în calcul două variante ale producerii incendiului: fie o mână criminală, fie un scurtcircuit la partea electrică a uneia dintre mașini.

Parcarea unde s-a produs incendiul se află chiar în centrul oraşului, lângă un bazar păzit. Pentru că nu există martori, politiștii vor face ancheta numai pe baza probelor de la faţa locului.

”Am găsit un autoturism în flacari. Am fost solicitați prin sistemul unic 112, am ajuns la locul intervenției cu o autospecială de lucru cu apă și spumă. Incendiul s-a manifestat și la alte două autoturisme”, a declarat plutonier major Marian Drăguț de la ISU Argeș.

Una dintre maşini a ars în proporţie de 90%, iar celelalte două, la care incendiul s-a extins, necesită şi ele reparații serioase. Proprietarii celor trei autoturisme au fost de negăsit, iar veştile proaste le-au primit abia în această dimineaţă.

În ajutorul poliţiştilor nu vin nici măcar imagini surpinse pe camere le de supraveghere, inexistente în zonă. Pagubele nu au fost încă estimate.

Trei masini incendiate in centrul Pitestiului

Embed: