INCENDIAR! Culisele LUPTEI pentru PUTERE din PNL: “Nu e tristeţe, e jale mare”

INCENDIAR! Culisele LUPTEI pentru PUTERE din PNL: “Nu e tristeţe, e jale mare”

Critici dure la adresa conducerii PNL referitor la modul în care s-a realizat desemnarea celor care vor ocupa funcţii de conducere în Parlament în noua sesiune.

Potrivit Adrianei Săftoiu prin modul în care s-a realizat voturile pentru desemnarea liderului deputaţilor liberali, PNL demonstrează că se comportă la fel ca PSD în ceea ce priveşte împărţirea funcţiilor.

„Tot caut un cuvant potrivit după ziua de astazi, mai ales dupa ce s-a întâmplat în grupul PNL de la Senat şi încă nu îl gasesc. Am auzit astăzi ca nu se voteaza oamenii dupa competenţe, ci e vot politic. Adică, votul politic nu ia în considerare competenţa, ci preferinţa şefului. Se repetă şi se repetă istoria“, a scris Adriana Săftoiu, pe pagina sa de Facebook.

Deputata PNL susține că atitudinea la care apelează actuala conducere a PNL e similară cu cea din PSD, acolo unde Dragnea împarte posturile către favoriți.

„Sper ca mulţi să se abţină să îl mai atace pe Dragnea cu argumentul că îşi pune în funcţii doar supuşii. Nici o diferenţa! Conform unui coleg, susţinem ce vrea conducerea. Nu e tristeţe, e jale mare! Iar cea mai mare dezamăgire a mea a fost lipsa de demnitate. Sa vina 22 să îţi spumă ca te-au votat, când la număratoare au fost 12? Da, aveţi dreptate când nu vedeţi diferenţa“, a mai afirmat Săftoiu.

Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, a fost desemnată joi liderul deputaţilor liberali.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`