Încă o dovadă a haosului la alegerile din Sectorul 2: Cum au ajuns 332 de voturi ale USR la partidul Dianei Șoșoacă (FOTO)

Încă o dovadă a haosului la alegerile din Sectorul 2: Cum au ajuns 332 de voturi ale USR la partidul Dianei Șoșoacă (FOTO)
Sursa foto: Radu Nedelcut Consilier Local USR Sector 2 / Facebook

Radu Nedelcuț, consilier local USR în Sectorul 2, a dat încă un exemplu de eroare în procesul electoral de la acest sector, din cauza căreia 332 de voturi ale USR au ajuns la SOS România, partidul Dianei Șoșoacă, iar REPER a rămas fără voturi. Acest rezultat, evident greșit, încă e consemnat oficial.

Cum se ”transferă” voturile între partide la locale

„Un exemplu extrem extrem de usor de inteles despre necesitatea renumararii in sectiile cu probleme.

Uitati-va 10 secunde aici la Sectia 174 din Sectorul 2 de la Liceul Teoretic „C.A. Rosetti”. Am pus unul langa altul Procesele Verbale de la Consiliul General al Capitalei si Consiliul Local Sector 2.

Se vede foarte simplu ce s-a intamplat: oamenii obositi din sectie au copiat pur si simplu de sus pana jos numerele votului de la Consiliul Local si le-au trecut la fel la Consiliul General. Numai ca acolo ordinea partidelor era alta si atunci a 5-a coloana nu mai era Alianta Dreapta Unita (USR) ci era partidul lui Sosoaca. Asa au ajuns cele 332 de voturi ale USR direct la partidul lui Sosoaca, iar REPER au ramas fara niciun vot.

Acest rezultat este consemnat ca oficial in momentul de fata si Biroul Electoral Sector 2 refuza renumararea sectiilor cu diverse probleme”, a scris consilierul local, pe Facebook.

Nedelcuț: Greblă apără un rezultat fals al alegerilor, în loc să apere democrația

Radu Nedelcuț i-a reproșat apoi lui Toni Greblă, președintele Autorității Electorale Permanente (AEP), apropiat de PSD, că apără acest rezultat greșit al votului, în loc să se asigure de buna desfășurare a procesului electoral, atribuția sa principală.

Sunt peste 30 de sectii cu probleme si la toate raspunsul la cifrele aberante este in sacii cu voturi, De exemplu la aceasta sectie ar dura 15 minute sa se desfaca sacii si sa se constate oficial, in prezenta reprezentantilor tuturor partidelor, ca teancul de 332 de voturi sunt stampilate la ADU, nu la SOS. Doar bunavointa sa existe din partea lui Toni Grebla si a autoritatilor electorale, Bunavointa care momentan nu exista pentru ca incearca sa protejeze un rezultat GRESIT dar care ii avantajeaza.

Apropo, daca locuiti in Bucuresti in Floreasca si ati votat la Liceul C.A.Rosetti… Felicitari! Ati votat pentru Sosoaca! Nu conteaza unde ati pus voi stampila. Conteaza ca niste baieti au pus ei din pix ca ati votat pentru Sosoaca!”, a mai scris Radu Nedelcuț, pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)