„În slujba Țării”. Cartea lui Nicolae Ciucă, anunțată printr-un clip de prezentare în care difuzează în premieră imagini de pe front, cu luptele din Irak și Afganistan (VIDEO)

„În slujba Țării”. Cartea lui Nicolae Ciucă, anunțată printr-un clip de prezentare în care difuzează în premieră imagini de pe front, cu luptele din Irak și Afganistan (VIDEO)
captură video YouTube - PNL

Nicolae Ciucă, liderul PNL și candidatul partidului la alegerile prezidențiale, a dezvăluit coperta cărții sale, „În slujba Țării”, printr-un clip de prezentare în care difuzează în premieră imagini de pe front, cu luptele din Irak și Afganistan.

Cartea lui Nicolae Ciucă, anunțată printr-un clip de prezentare

Liderul PNL și-a pregătit site-ul pentru lansarea cărții „În slujba Țării”. Cea mai dezbătută carte a anului a fost anunțată oficial printr-un clip de promovare, care surprinde secvențe importante din cariera militară a lui Nicolae Ciucă și prezintă pentru prima oară imagini de pe front.

„Paginile acestei cărți sunt despre mine. Sunt gândurile mele despre ce a însemnat tranziția de la om de armată la om politic. Sunt despre viața mea, cea din spatele pupitrului, microfonului sau televizorului, despre experiențele mele personale și profesionale, dar și despre viziunea mea pentru România viitorilor ani”, afirmă Nicolae Ciucă într-un mesaj pe site-ul dedicat cărții.

Este, totodată, primul spot de prezidențiabil pentru Nicolae Ciucă.

„Îmi iubesc țara și nu uit nicio clipă că jurământul pe care l-am depus, ca ostaș în slujba României, e să îmi apăr patria. Și asta nu se face doar cu arma în mână. Se face cu inima curată și cu gândul că după noi rămân doar lucrurile bune pe care le-am făcut. Oriunde ne-am afla și oricât de tulburi ar fi vremurile pe care le trăim”, mai declară Nicolae Ciucă, lider PNL și președinte al Senatului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:10 - Pâmântul va avea o nouă lună. Cum va putea fi văzut asteroidul și cât timp va sta în orbita planetei noastre
22:09 - Anca Serea a rămas fără bona celor 6 copii ai săi: „Pleacă acasă, unde o așteaptă cele trei fetițe și un vis neîmplinit” / Ce a spus vedeta despre bonele filipineze (VIDEO, FOTO)
22:04 - Daniel Constantin, despre posibilitatea ca Iohannis să candideze la Senat din partea PNL: Mi se pare că e un zvon, deocamdată. La ședințele la care eu am participat, nu a fost nicio discuție în sensul acesta (VIDEO)
21:42 - Ce reacție a avut un turist polonez după ce a văzut zăpadă pe Transfăgărășan: „Cred că a fost cea mai bună idee pe care am avut-o în vacanţă”
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:24 - Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”
21:10 - Ce măsuri vor lua autoritățile din Grecia pentru a reduce supraturismul. Ce a decis Guvernul de la Atena
20:59 - Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Pe el l-am iertat, dar pe ea, nu”
20:52 - Ministrul Sebastian Burduja, despre zona județului Galați: Toți consumatorii din zona afectată de inundații sunt alimentați cu energie electrică. Suntem pregătiți să intervenim, dacă vremea se înrăutățește (VIDEO)
20:45 - Ce le-a promis un poștaș din Vaslui locuitorilor din comunele afectate de inundații: „Merg să le duc pensia bătrânilor”