“În clasa politică au loc sminteli, smereli și dumireli de tot felul”. Vosganian, politicianul care a învins DNA-ul cu mirul și cartea de rugăciuni, se revoltă împotriva foștilor colegi

Publicat: 14 10. 2016, 14:26

Varugan Vosganian, fostul ministru care cerea înlăcrimat și cu cartea de rugăciuni în mână colegilor parlamentari să nu-l dea pe mâna DNA, se răzvrătește împotriva fostilor colegi din PNL, acuzându-i de sminteală.

“Cum s-ar zice, unii se tot smintesc, cum ar fi PNL. Din partidul care a condus Guvernul în ani cei mai buni ai tranziției, care s-a războit cu băsiștii, cu pedeliștii și cu agresorii statului de drept, a ajuns, tot mai mult, un partid slugarnic și fanatizat”, a scris fostul ministru al Economiei pe blog.

Necriticat nu rămâne nici Traian Băsescu. Vosganian este de părere că fostul președinte se contrazice singur prin declarațiile pe care le face.

“Alții, se smeresc. Băsescu de azi, de pildă, se tot ceartă cu Băsescu de ieri și îl părâște pentru tot felul de prostii din trecut. Cum s-ar zice, Băsescu e, azi, liderul anti-băsismului”, afirmă el.

Fostul liberal nu iartă nimic. M10 și ALDE sunt și ei mustrați pentru alăturarea pe care au anunțat-o joi.

“Iar alții, slavă lui Dumnezeu, se dumiresc. Cum ar fi cei de la M 10 care au rămas apărătorii statului de drept, numai că și-au dat seama că locul din care o făceau nu era cel bun și că mai nimerit e s-o facă alături de ALDE. Iar dna (!) Macovei, care protestează că nu e adevărat, că o să-i dea afară pe ăia care au glăsuit în numele M 10, e ca păstorul care a adormit pe câmp și strigă apoi după turma pe care n-o mai găsește”, conchide Varujan Vosganian.