Ilie Sârbu, despre Cezar Măgureanu: Trebuie să așteptăm decizia finală. Nu cred în coincidențe în politică

Publicat: 24 07. 2012, 12:28
Foto: ziuadevest.ro

Ilie Sârbu, liderul grupului PSD din Senat, a declarat, marți, că trebuie așteptată decizia finală a anchetatorilor în ce privește acuzațiile privind constituirea și sprijinirea unei grupări de evazioniști, aduse senatorului Cezar Măgureanu. Sârbu a precizat și că el nu crede în coincidențe în politică.

„Nu am foarte multe informații, am înțeles că este un dosar disjuns, e o acțiune mare, care a fost cu siguranță pusă la punct de mai multă vreme. În coincidențe nu cred, mai ales în politică, dar trebuie așteptată derularea anchetei, să vedem decizia finală, dacăe implicat, dacă nu e implicat,”
a spus liderul grupului PSD din Senat, citat de Mediafax.

Seantorul Ilie Sârbu a arătat că deocamdată se fac doar speculații legate de senatorul PSD Cezar Măgureanu, situația în cazul său fiind necunoscută.

Senatorul de Giurgiu Cezar Măgureanu, fiica și ginerele său sunt implicați într-o rețea de evazioniști, alături de Octavian Grecu, zis „Butoane”, de șefi din ANAF, comisari ai Gărzii Financiare Centrale și din Giurgiu și ai Direcției Finanțelor Publice Giurgiu. În acest caz, DIICOT efectuează 256 de percheziții în București și zece județe, marți dimineață.