Ilie Bolojan, întrebat dacă, după alegeri, ar fi dispus să preia conducerea PNL: Dacă voi fi votat parlamentar, cu siguranță mă voi implica în politica națională

Publicat: 23 10. 2024, 23:24
Sursă foto: Captură Video - Conferințele CDG - CursDeGuvernare / Youtube

Ilie Bolojan (PNL), președintele Consiliului Județean Bihor, candidează pe listele partidului pentru un loc de senator. Dacă va fi ales, Bolojan spune că e pregătit să se implice în politica națională. Întrebat dacă ar fi dispus să preia conducerea PNL, Bolojan a răspuns: „nu are importanță poziția, ci are importanță să fii într-o echipă”.

Bolojan, despre planurile sale dacă va ajunge senator

Întrebat, la Digi24, dacă, după alegeri, ar fi dispus să preia conducerea PNL, Ilie Bolojan a afirmat: „Mă voi implica cu siguranță în politica națională din moment ce sunt în Parlament. Nu are importanță poziția, ci are importanță să fii într-o echipă care poate să-și pună energiile la dispoziție pentru a face ceva”.

Acesta a amintit apoi că i-a criticat de multe ori pe parlamentari pentru că nu au votat legi care să vină în sprijinul administrațiilor locale, din care și el încă face parte.

„În administrația națională și locală se pot face o grămadă de lucruri pentru ca oamenii să privească cu mai mare încredere direcția de dezvoltare a acestei țări.

Ca să influențezi semnificativ ceea ce se întâmplă la nivelul țării, îți trebuie stabilitate în guvernări, coaliții puternice și legi bune care să genereze stimulente în societate ca să îndrepte lucrurile”, a mai declarat Ilie Bolojan.