Horațiu Rus, cardiologul pedofil de la Brașov, rămâne în arest

Horațiu Rus, cardiologul pedofil de la Brașov, rămâne în arest
Foto: evz.ro

Medicul cariolog brașovean Horațiu Rus, arestat pentru acte sexuale cu minori, alături de alte patru persoane, rămâne în arest.

Doctorul făcea parte dintr-o grupare care se ocupa cu traficul de carne vie. Rus este acuzat că a violat doi băieţi minori aflaţi sub tratament medical.

Doctorul practica relaţii de tip homosexual, fiind unul dintre cei care racola tineri din orfelinate sau din alte zone rău-famate în vederea practicării de relaţii homosexuale cu minori.

În acelaşi dosar este acuzat şi Traian Cojocaru, denumit şi Dana de Kronstadt, care este cercetat de DIICOT tot pentru întreţerea de relaţii sexuale cu doi minori.

Băieţii erau foarte repede ademeniţi cu adidaşi, parfumuri, bani, ţigări, chiar şi cu droguri sau alcool. Victime proveneau din casele de copii, orfelinate ori familii cu situaţie materială precară.

Din mărturiile adolescenţilor reiese că mulţi dintre ei ajungeau la clienţii din afară. Ţările vizate erau Germania, Franţa, Elveţia şi Suedia. Tot în referatul anchetatorilor se arată că adolescenţii aveau vârste cuprinse între 15 şi 17 ani. Tinerii erau forţaţi să facă sex cu bărbaţi acasă la unii dintre traficanţi sau în localurile gay. Mai mult, doi dintre ei au spus că au fost aduşi în club chiar de un preot.

Capul reţelei era Ferenc Dodo, zis „Feriboata”, patronul unui club în care îşi desăşurau afacerile.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`