Hemoragie liberală. Surse: Alți doi membri ai PNL vor să plece din partid (VIDEO)

Hemoragie liberală. Surse: Alți doi membri ai PNL vor să plece din partid (VIDEO)

PNL, o corabie care se scufundă. De aceea probabil liberalii nemultumiți o părăsesc pe capete. După ce joi senatorul Vergil Chițac a confirmat plecarea din partid, vineri au apărut informații legate de alte două dezertări. Potrivit Știripesurse.ro, încă doi deputați sunt pe picior de plecare, nemulțumiți fiind de noua conducere. Ar fi vorba de deputații Mihai Doru Oprișcan și Eusebiu Pistru.

Hemoragie liberală. Surse: Alți doi membri ai PNL vor să plece din partid

#DIRECT_ONE_32p8q7#

În privința lui Pistru s-a vehiculat informația că acesta s-ar fi pregătit să treacă la PSD înaintea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu. El a confirmat că a avut o "întâlnire privată" cu Liviu Dragnea, însă în cele din urmă a rămas alături de PNL.

Într-o intervenție telefonică pentru B1 TV, Eusebiu Pistru a confirmat doar că a demisionat din funcția pe care o ocupa la nivel județean.

”Mi-am dat demisia din funcția deținută la nivel județean, de vicepreședinte al organizației Arad. Nu mi-am dat încă demisia din PNL. Am demisionat datorită deciziilor care s-au luat de către conducerea centrală a partidului și deciziilor care s-au luat de către biroul politic județean Arad.

Alegerile pentru conducerea Biroului politic județean Arad au fost invalidate de Comisia de arbitraj. Avem aceeași conducere a Biroului politic județean Arad, deci nu s-a întâmplat nimic.

Pot spune că (nemulțumirile – n.r.) sunt legate de ambele. Nu sunt în tratative deocamdată cu niciun partid”, a declarat Eusebiu Pistru.

De curând europarlamentul Ramona Mănescu și Puiu Hașotti au aunțat și ei că pleacă din PNL. Ramona Mănescu s-a inscris in ALDE.

Intrați în Parlament cu un scor dezastruos la parlamentare, liberalii pierd oameni pe bandă rulantă. În aceste condiții, vocea PNL în Parlament va deveni din ce în ce mai firavă, iar șansele de guvernare scad simțitor.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`