Guran (PNL): „Ciucă are cele mai mari șanse să câștige alegerile prezidențiale” / Cum răspunde ironiilor venite din PSD (VIDEO)

Guran (PNL): „Ciucă are cele mai mari șanse să câștige alegerile prezidențiale” / Cum răspunde ironiilor venite din PSD (VIDEO)
Sursa foto: Captura foto TV

Virgil Guran, vicepreședinte PNL, s-a arătat dezamăgit de atacurile și ironiile venite în ultima vreme dinspre PSD, inclusiv de la Marcel Ciolacu, spre liberali și liderul lor, Nicolae Ciucă. Guran a spus că liberalii se abțin să aibă și ei astfel de ieșiri deoarece trebuie menținută stabilitatea la guvernare.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Bună dimineața, România!”, moderată de Alex Vlădescu pe B1 TV.

Guran, reacție după ironiile venite din PSD la adresa liberalilor

„Era normal să candideze Nicolae Ciucă, e președintele partidului și, din punctul nostru de vedere, e cel mai bun candidat la președinția României, omul cu cele mai mari șanse de a câștiga această funcție.

Referitor la colegii din PSD, din păcate ne-am obișnuit în ultimul timp cu ironii, cu atacuri. Nu cred că normal să facă astfel de glume. Noi n-am făcut la adresa lor astfel de glume. Din punctul nostru de vedere, ei să-și stabilească cine să candideze.

Cred că acum încercăm să ne abținem să tot comentăm orice ieșire de acest gen”, a declarat Virgil Guran.

Pe de altă parte, acesta a precizat că va trebui să reziste coaliția cu PSD pentru că nu sunt alte partide/alianțe care să poată asigura guvernarea.

Iohannis, comisar european? Ce spune Guran

Întrebat dacă președintele Klaus Iohannis ar putea deveni comisar european, așa cum s-a speculat marți, Guran a răspuns: „Nu s-a discutat în partid la noi așa ceva, că trebuie să vină propunerile și din partea partidelor la guvernare, dar, din punctul meu de vedere, de ce nu? Ne-a reprezentat mereu foarte bine în relațiile internaționale. De ce nu așa ceva?”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`