Gorj: Patru politicieni, filmați în timp ce probează cu bricheta o conductă de gaze. Ce a urmat (VIDEO)

Gorj: Patru politicieni, filmați în timp ce probează cu bricheta o conductă de gaze. Ce a urmat (VIDEO)
Sursa Foto: Captură Video - Gazeta de Sud / YouTube

Patru politicieni de la PNL apar într-o filmare în care unul dintre ei aprinde o brichetă lângă o sondă de gaz. Poliția Gorj a anunțat că a sesizat Agenția de Reglementare în domeniul Energiei în legătură cu acest caz.

Politicieni, cu bricheta în jurul sondei de gaz

Potrivit Jurnalului Olteniei, cei patru politicienii liberali au filmat un clip electoral, pe care l-au și postat pe Facebook, prin care au vrut să ilustreze faptul că județul are resurse naturale neexploatate.

Cei patru sunt senatorul de Gorj Ion Iordache, fostul prefect al județului Gorj și actualul candidat din partea PNL pentru postul de senator, Iulian Popescu, purtătorul de cuvânt al PNL Gorj Iani Gârbaciu, dar și actualul primar al acestei comune, tot din partea PNL, Claudiu Matei Dragotă, informează Digi24.

„Ca urmare a imaginilor apărute în spațiul online, în care patru bărbați se află în jurul unei vane de transport a gazelor naturale, iar unul din ei dă foc gazului care ar ieși din vană, IPJ Gorj a informat Agenția Națională de Reglementare în domeniul Energiei pentru a dispune măsuri legale conform Legii nr. 123 din 2012 privind energia electrică și gazele naturale”, a transmis Poliția Gorj, citată de Gazeta de Sud.

Cum explică senatorul Ion Iordache filmarea lângă conducta de gaze

Contactat de Digi24, senatorul Ion Iordache a declarat inițial că ei au vrut astfel să atragă atenția că în Gorj există rezerve de gaze naturale neexploatate corespunzător. Apoi el a spus că au încercat să atragă atenția asupra pericolului din această zonă. Însă tot el a afirmat că nu a depus nicio sesizare în acest sens la instituțiile abilitate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`