Gorghiu, după discuțiile cu liderii de filiale: Voi merge cu o propunere în BPN. Mereu mi-am propus să susțin oamenii care au produs rezultate în PNL

Publicat: 12 12. 2016, 21:13

Alina Gorghiu va prezenta, marți, câteva posibile soluții menite să scoată partidul din criza de după alegerile parlamentare. Aceasta a precizat că, așa cum a făcut și până acum, îi va susține pe cei care au produs rezultate pentru PNL.

”Mâine vedeți propunerile pe care eu cu primii 22 de președinți ai organizațiilor liberale le vom face în BPN (Biroul Politic Național). Acum a fost o discuție deschisă, consensuală, iar mâine vor afla înaintea dumneavoastră colegii mei.

Mereu obiectivul pe care mi l-am propus, că a ieșit sau nu, a fost să susțin oameni care au produs rezultate în PNL. E momentul să luăm decizii care să meargă pe această direcție. Că vom merge pe o variantă de conducere mai suplă, că avem un interimar dintr-o filială sau alta, că vom conduce cu o Comisie din 6 sau din 10, acestea sunt aspecte pe care BPN le va clarifica. Voi intra cu o propunere. Probabil va suporta ajustări, vor fi nuanțări, dar voi avea o propunere către colegii mei”, a insistat Alina Gorghiu.

Gorghiu: Voi merge cu o propunere în BPN. Mereu mi-am propus să susțin oamenii care au produs rezultate în PNL

#DIRECT_ONE_84mqdf#

Declarația a fost făcută după o ședință cu liderii de filiale care au obținut rezultate peste media națională la alegeri.

Luni la prânz, Gorghiu a anunțat că-și depune mandatul de la conducerea PNL, din cauza rezultatului slab pe care partidul le-a obținut în alegerile parlamentare.