Gorghiu, despre Cristi Bușoi: Este tânăr și competent și a făcut un gest înțelept – a pus proiectul și șansa de reușită a PNL peste ambiția personală de candidatură. Ne-a asigurat de tot sprijinul (VIDEO)

Gorghiu, despre Cristi Bușoi: Este tânăr și competent și a făcut un gest înțelept - a pus proiectul și șansa de reușită a PNL peste ambiția personală de candidatură. Ne-a asigurat de tot sprijinul (VIDEO)

PNL este un partid serios, care vine din timp cu oferta electorală, astfel încât electoratul să poată analiza propunerile și să vadă ce îi place și ce nu, a susținut Alina Gorghiu, copreședinta PNL, pentru B1 TV. Aceasta a mai precizat că partidul pe care îl conduce va veni la alegerile locale din acest an și cu mulți candidați tineri.

Referitor la cursa electorală pentru Primăria Capitalei, aceasta l-a lăudat pe Cristian Bușoi și a precizat că el va continua să sprijine partidul.

”Deciziile sunt mult mai ample și nu au început de azi, ci de la sfârșitul anului trecut. Am vrut să fim un partid serios care vine cu o ofertă electorală din timp, cu candidați pe care elecoratul să-i pună la scanat să vadă ce le place și ce nu le place, să facem și schimbări impuse de analize sociologice. Noi am și venit cu o rezoluție prin care minim 30% din candidați sunt tineri. Va fi o infuzie de candidaturi, de oameni noi, tineri, cea mai mare pondere din 1992 încoace. Acestea sunt lucruri pe care lumea nu le remarcă. Îi remarcă pe cei cinci care or să fie la al treilea mandat”, a declarat Gorghiu.

Gorghiu, despre Cristi Bușoi: Este tânăr și competent și a făcut un gest înțelept

#DIRECT_ONE_oafnhb#

Gorghiu l-a lăudat pe Cristian Bușoi, cel care s-a retras din cursa pentru Primăria Generală, lăsând locul lui Ludovic Orban, și a insistat că acesta va rămâne în echipa PNL.

Cristian Bușoi este ”și tânăr și competent și a făcut un gest înțelept pentru PNL: a pus proiectul și șansa de reușită a PNL peste ambiția personală de candidatură. Rămâne în echipă și ne-a asigurat de tot sprijinul”, a afirmat Alina Gorghiu.

Ea a mai susținut că Bușoi a fost desemnat responsabil de regiunea București-Ilfov în această campanie electorală.

”Cristi a optat pentru Primăria Generală. Când a predat ștafeta, am avut această discuție, avea orice opțiune deschisă la vreunul din sectoare pentru că stă foarte bine în opțiunile electoratului, dar a dorit să-și continue mandatul de europarlamentar. O să-l vedeți foarte prezent în această campanie”, a mai precizat copreședinta PNL.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`