GLUME PE SEAMA PROTESTELOR: Drapelul uman din Piața Victoriei, DENATURAT de SIMPATIZANȚII PSD! (FOTO)

Publicat: 13 02. 2017, 09:53
Foto: vremeanoua.ro

Imaginea fotografului Octavian Drăgan realizată duminică seara cu tricolorul uriaș format de cei peste 50.000 de oameni de la protestul din Piața Victoriei a fost preluată de mai mulți internauți și redistribuită cu procentele obținute de partide la alegerile parlamentare din luna decembrie.

Fotografia pare a fi o ironie la adresa celor ce au scandat împotriva Guvernului Grindeanu, simpatizanții PSD subliniind astfel votul majoritar obținut la alegerile parlamentare.

Imaginea a devenit virală pe rețele sociale.

Procentele puse peste fotografia inițială sunt cele înregistrate de PSD (45,47%, pe culoarea rosie), PNL (20,04%, pe culoarea galbenă) și cele ale USR (8,87%, pe culoarea albastră).

Imaginea a fost distrubuită și de primarul capitalei Gabriela Firea, care a șters-o de pe contul său la scurt timp după ce a postat-o.

Reacția autorului fotografiei nu a întârziat să apară, care revoltat de gestul simpatizanților PSD i-a acuzat pe aceștia că au denaturat mesajul inițial al imaginii.

"ANUNȚ!!!! O adunătură de oameni din PSD și-au permis sa-mi fure fotografia cu tricolurul luminat si sa-i denatureze mesajul. Ce pot să fac? Firea și-a sters postarea ceva mai devreme. Sunt prea mulți!!!! HOȚILOR!!!!!!!!!", a scris fotograful pe pagina sa de Facebook.