Gigi Becali, întrebat pe cine ar susține într-o finală Ciolacu – Ciucă: Îți dau și eu un răspuns cum a dat Rareș Bogdan, niciodată PSD, dar Simion intră în turul 2! (VIDEO)

Publicat: 24 10. 2024, 11:22
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Gigi Becali, candidat AUR la alegerile parlamentare, s-a arătat încrezător în șansele lui George Simion de a intra în turul 2 la alegerile prezidențiale, dar a dezvăluit că într-o eventuală finală între Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă nu l-ar susține pe candidatul PSD.

Gigi Becali: : Îți dau și eu un răspuns cum a dat Rareș Bogdan, niciodată PSD, dar Simion intră în turul 2!

Întrebat pe cine ar susține dintre Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu în eventualitatea în care George Simion nu intră în turul 2 la prezidențiale, Gigi Becali a spus: „Păi nu v-am spus, mă? Voi înseamnă că n-ați fost. Niciodată PSD! Și acum hai să îți dau și eu un răspuns cum a dat răspuns Rareș Bogdan, niciodată PSD, dar Simion intră în turul 2! Dau și eu un răspuns cum a dat și el”.

„Eu am vorbit cu el și eu i-am spus, bă, în turul 2, dacă intră Simion, voi îl susțineți pe Simion, dacă intră Ciucă, susținem noi pe Ciucă. Așa a fost convenția. Când l-a întrebat presa, el n-a vrut să ia în calcul – vezi, Doamne! – că ei susțin, cum am vorbit noi, pe Simion în turul 2. El a spus politicianist, diplomat, inteligent, domne`, niciodată PSD, dar Ciucă intră în turul 2, nepronunțând cuvântul Simion dacă intră în turul 2. Adică astea sunt niște chestii, șmecherii d-ale lor, care mie nu îmi plac”, a adăugat omul de afaceri.

Gigi Becali: Nu vreau PSD

Întrebat de ce este atât de vehement împotriva PSD dacă Marcel Ciolacu a venit și la meciurile FCSB, Gigi Becali a spus: „Da, da, și care e treaba? Și care e treaba?”.

Totodată, întrebat de ce nu ar vota niciodată PSD, el a adăugat: „Pentru că nu vreau PSD. Care e treaba ta? Nu vreau PSD. Dacă așa m-am născut, că nu vreau PSD, ce vrei? Nu vreau PSD. Pentru că vrei să îți spun ceva? Tot timpul numai ei au fost la cârmă”.