Gigi Becali: Eu îmi doresc să rămân în PNL, nu mă tem de unii sau alții care mă vor plecat

Publicat: 29 01. 2013, 14:26

Deputatul liberal George Becali a declarat, marți, că vrea să continue în PNL, în condițille în care ”dorește și Crin Antonescu”.

În plus, Becali a lansat ideea unei fuziuni PNL cu PNG, precizând că nu se teme de ”unii și de alții”.

„Eu îmi doresc să rămân în PNL. Planul meu, eu mă gândeam să rămân în PNL și PNG să fuzioneze cu PNL. Cu PNG ce să fac, are 2 și ceva la sută. Eu mă gândeam ca cele două partide să fuzoneze. Acum cum vrea și domnul Antonescu, aștept să mă întâlnesc cu dânsul să vedem ce zice. Nu mă tem de unii și de alții, când ești așa mare nu ai de ce să-ți fie frică. Dacă unu are zece oi și altul are 3000 de oi, ce motiv mai este de competiție? Nu mi-e frică”, a declarat Becali, citat de Hotnews.

Liderul liberal, Crin Antonescu, a anunțat că va decide în zilele următoare dacă Becali va continua în partidul său sau se va întoarce în PNG.

„Am făcut o asociere politică într-o anumită conjunctură cu domnul Becali și vom lămuri în zilele următoare dacă domnia sa dorește să rămână a la longue în PNL, supunându-se unor rigori sau dacă domnia sa redevine lider al unui partid care există în România, din poziția de parlamentar”, a declarat Antonescu.