Gheorghe Pătrașcu, arhitectul șef al Capitalei: Autostrada suspendată se află în stadiul studiului de fezabilitate (VIDEO)

Publicat: 23 02. 2012, 17:18
Foto: evz.ro

Arhitectul șef al Capitalei, Gheorghe Pătrașcu, a declarat, pentru B1 TV, că proiectul de construire a unei autostrăzi suspendate se află în stadiul studiului de fezabilitate și a realizării planului de urbanism.

Acesta a precizat că deocamdată nu se poate estima o dată de pornire a construcțiilor, proiectul urmând să treacă prin studiile tehnice.

Urmează să se facă proiectul tehnic, partea de finanțare. Este avansat la stadiul de studiu de fezabilitate și plan de urbanism„, a declarat Pătrașcu.

Invitatul e explicat că finanțarea se va face din mai multe surse, urmând chiar ca și șoferii să plătească o taxă pentru folosirea acestei infrastructuri.

Finanțarea din mai multe surse, parteneriat public-privat, rovignieta. O taxă manuală care se plătește de deținătorul de mașină„, a încheiat arhitectul șef al Capitalei.

Primăria Capitalei a dezvăluit un plan de modernizare totală a Bucureștiului pânâ în 2035, urmând să fie construite o autostradă suspendat, un tunel pe sub Parcul Herăstrău dar și dublarea numărului de spații verzi.

Arhitectul șef al Capitalei, despre construirea autostrăzii suspendate

http://static.mediadirect.ro/player-preload/swf/preloader/preloader.swf

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_16175').select();" id="embed_text_16175" />