Gheorghe Ialomițianu: Candidații n-au venit cu programe credibile. Să vedem niște dezbateri reale, nu glumițe de prost gust cum se întâmplă între Marcel și Nicu (VIDEO)

Gheorghe Ialomițianu: Candidații n-au venit cu programe credibile. Să vedem niște dezbateri reale, nu glumițe de prost gust cum se întâmplă între Marcel și Nicu (VIDEO)
Foto: Gheorghe Ialomiţianu / Facebook

Candidații de la alegerile prezidențiale n-au venit cu programe credibile, a declarat Gheorghe Ialomițianu (PMP), candidat la parlamentare sub sigla Forța Dreptei, duminică, la Special B1 cu Eli Roman.

Gheorghe Ialomițianu (PMP), pe B1 TV: Candidații n-au venit cu programe credibile

„Aș vrea ca toți candidații să vină să prezinte programul, ce vor face, și să se raporteze la ceea ce au făcut cât timp au fost la guvernare, și domnul Ciucă, și domnul Ciolacu, și domnul Orban, să arate ce au făcut, că acum programele astea (…) sunt frumoase, n-au nicio legătură cu realitatea economică, mai ales cei care ne guvernează. Cum să spui că crești veniturile, crește puterea de cumpărare, că faci, că dregi?”, a declarat Gheorghe Ialomițianu.

„Când mă uit pe execuția bugetară la nouă luni, au jumate din cât și-au programat anul acesta și fonduri europene nu atrag, avem din programarea bugetară 2021-2027 niciun euro, și să vii spui că vrei să faci investiții din împrumuturi când Comisia Europeană îți dă bani gratuit și 10 miliarde de euro zac, din PNRR, la Banca Națională, cum să mai conduci țara în perioada următoare când te împrumuți, îți scade puterea de cumpărare, mediul de afaceri se plânge că o duce foarte greu, fermieri, stimulezi consumul pe bază de impoturi”, a continuat fostul ministru de Finanțe.

Gheorghe Ialomițianu cere „dezbateri reale”

„Ieri am fost într-o zonă, într-un cartier în Brașov, și m-au întrebat, «cu cine să votăm la Președinție?», lumea e derutată, zice, «nu avem cu cine vota». Sigur că eu am spus că îl susțin pe Ludovic Orban, spunând că este brașovean, dar să știți că lumea e derutată”, a continuat Gheorghe Ialomițianu.

„(Candidații, n.r.) n-au venit cu programe credibile (…). Să vedem niște dezbateri reale, nu, așa, glumițe din astea de prost gust, cum se întâmplă între Marcel și Nicu”, a mai spus el.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:59 - FCSB și Rapid au terminat la egalitate pe Arena Națională! Pentru campioană urmează un nou derby cu Dinamo
22:26 - Rareș Hopincă: O parte dintre „urmașii comuniștilor”, așa cum îi înțelege domnul Ciucă, sunt chiar în PNL (VIDEO)
22:05 - Rareș Bogdan: George Simion va lua sub 13-14 procente. Singurul candidat care poate opri dominația PSD totală asupra României și pericolul acestei dominații este Nicolae Ciucă (VIDEO)
21:45 - Nicușor Dan: Programul lui Nicolae Ciucă pentru București este unul foarte serios, ambițios, de anvergură și care, în sfârșit, după 35 de ani, propune un urbanism corect. Da, m-a convins (VIDEO)
21:27 - Ciprian Ciucu: Ciolacu nu are monopol pe tot ce s-a făcut în ultimii cinci ani. Singurul numitor comun la guvernare din 2019 a fost PNL, care și-a luat toate înjurăturile, dar se înghesuie alții pentru meritele sale (VIDEO)
21:09 - Președinta Georgiei nu recunoaște rezultatul alegerilor. Salome Zurabișvili cere proteste și spune că țara a fost victima unei „operațiuni speciale ruse”
20:49 - Violeta Alexandru: Se simte un blat între PSD și AUR. Sper să aibă forță românii să înțeleagă că, indiferent de planurile lor de laborator, buletinul de vot este la ei în mână (VIDEO)
20:25 - Informații furate de la stat și vândute clienților bogați. O anchetă din Italia scoate la iveală „o piață gigantică și alarmantă a datelor confidențiale”
19:41 - Bătaie în plină stradă, în Glina. Mascații au intervenit pentru a aplana conflictul / 4 persoane duse la spital și 10 la Poliție
19:17 - „360 de grade”, cu Alina Bădic. În ce zone este bine să plusăm și ce trebuie să știm despre negocieri (VIDEO)