Gheorghe Flutur: Ponta se foloseşte de pensionarii militari ca instrument împotriva adversarilor săi din PNL

Publicat: 14 04. 2013, 21:51
Foto: romanialibera.ro

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, consideră că premierul Victor Ponta este mult prea preocupat de războiul intern din USL decât de soarta românilor şi se foloseşte de pensionarii miliari împotriva adversarilor săi din PNL.

Flutur arată afirmă că în campania electorală, USL îi minţea pe români că nu se pune problema de noi taxe sau impozite, iar realitatea arată însă exact contrariul, asta pentru că singura soluţie pe care a găsit-o pentru pensionarii militari este să taie veniturile bugetarilor prin aşa-zisa taxă de solidaritate.

Liderul PDL susţine că prin această măsură premierul Victor Ponta vrea să învrăjbească diverse categorii sociale, pe principiul „luăm de la unii şi dăm la alţii”, scrie Mediafax.

„Victor Ponta este mult mai preocupat de războiul intern din USL decât de soarta românilor. El se foloseşte de pensionarii militari, utilizându-i ca instrument împotriva adversarilor săi din PNL. Premierul încearcă să arunce responsabilitatea găsirii de resurse pentru pensiile militare în cârca liberalilor”, arată Flutur.

În plus, Gheorghe Flutur apreciază că prin această acţiune premierul speră că pensionarii militari vor pune presiune pe ministrul de Finanţe şi că nemulţumirea publică va fi îndreptată către PNL.

„Acest joc de-a pasatul răspunderii în USL arată limpede ca guvernarea e pe drumul eşecului. Victor Ponta încearcă să împartă cât mai egal eşecul guvernării cu cei din PNL”, adaugă Flutur.