Gheorghe Falcă: În cazul pedepsirii lui Andrei Chiliman, amnezicul Antonescu uită de trădătorii PDL primiţi în PNL

Publicat: 16 01. 2013, 13:51

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, afirmă că PDL „ia act cu uimire de amnezia de care dă dovadă Crin Antonescu” atunci când vorbeşte despre pedepsirea „trădătorului Chiliman”, uitând de „trădătorii” PDL primiţi în PNL, care l-au ajutat pe Antonescu să se instaleze confortabil timp de o lună la Cotroceni.

Amnezicul Antonescu pur şi simplu nu-şi mai aduce aminte de trădătorii care au plecat de la PDL spre PNL acum opt luni, în primăvară, fapt care l-a ajutat pe liderul PNL să doarmă o lună la Cotroceni, în calitate de chiriaş provizoriu„, se arată într-un comunicat de presă transmis, miercuri, de Gheorghe Falcă, purtător de cuvânt al PDL Arad, remis Mediafax.

Acum, de la înălţimea scorului de la alegeri, Crin Antonescu pare scârbit de trădare, o înfierează public şi îşi permite să dea lecţii de morală. O morală pe care acum opt luni n-a invocat-o nici măcar un moment„, adaugă primarul democrat-liberal.

Antonescu, a declarat, luni, că nu este loc în partid pentru el şi pentru Andrei Chiliman în acelaşi timp.(Detalii AICI)