George Tuţă spune că are 681 de voturi în plus faţă de Clotilde Armand, înainte de centralizarea voturilor la ultimele 3 secții din Sectorul 1 (VIDEO)

George Tuţă spune că are 681 de voturi în plus faţă de Clotilde Armand, înainte de centralizarea voturilor la ultimele 3 secții din Sectorul 1 (VIDEO)
Sursa foto: George Cristian Tuță / Facebook

George Tuţă (PNL), candidatul PNL-PSD la Primăria Sectorului 1, a declarat că are un avans de 681 de voturi în fața lui Clotilde Armand (USR), principala sa contracandidată, înainte ca Biroul Electoral să centralizeze ultimele trei secţii de votare din sector. Tuță a insistat că nimic nu poate schimba rezultatul de acum, anume faptul că el a câștigat primăria.

George Tuță (PNL) spune că el a câștigat Primăria Sectorului 1

„Sunt ultimele 3 secţii care predau procesele verbale Biroului Electoral de sector. Acum se centralizează ultimele 3 secţii de votare care validează diferenţa, avantajul de 681 de voturi dintre mine şi dna Armand”, a declarat George Tuţă.

El a mulțumit echipei sale, mai ales lui Andrei Chiliman, fostul primar al sectorului, căruia i-a promis că-i va continua proiectele.

George Tuță susține că alegerile din Sectorul 1 au fost corecte

Tuță a mai afirmat că în 163 de secții de votare toate deciziile de aprobare a proceselor verbale au fost luate prin unanimitate, „adică inclusiv a reprezentanţilor domniei sale (ai lui Clotilde Armand).

„Tot procesul a fost transparent, toţi candidaţii au fost prezenţi acolo, nu au fost intervenţii. De fiecare dată când a fost o suspiciune sau o greşeală, acestea au fost îndreptate. Nu există niciun argument prin care ceva să nu fi fost la locul lui”, a insistat George Tuță.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`